kate_k82
Śmigam już bez trzymanki po forumku
Śmigam już bez trzymanki po forumku

26 sie 2007, 09:11

Kamizela wszystkiego najlepszego dla Wiktorka :ico_buziaczki_big: :ico_tort:

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 sie 2007, 09:16

Dziękujemy

Awatar użytkownika
Gosia A
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

26 sie 2007, 09:21

dzień dobry :-D ja mam bojowy nastrój ... mam taka kłótnie w domu - ze nie gadamy od piatku wieczorem ..powaznie nic ... teraz wstałam ..tv gra głosno ... szafki huczą... młody krzyczy - i nie patrze ze D. spi ..mam to gdzies... nie zadbasz o siebie ..on tak noie pomysli - jak mówi ..on nie pomysli - wiec ja tez ... ciekawe jak długo ... mysle, ze tym razem długo.... a szkoda .... bo kocham drania ...
wysle go zaraz z dzieckiem na spacer ... i dzis ma opieka 5 godzina .. zycie ... ja tez potrzebuje wolnego - nie pomysli - to ja pomysle ... eeee..
wygdałam sie ... :ico_wstydzioch: nie znosze takich kłótni .. nie znosze ... nie znosze jak ktoś przestaje sie do mnie odzywać... kara dla mnie??? o nie..tego nie zdzierżę ...więc ...nie wiem sama ...

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 sie 2007, 09:28

Gosiu głowa do góry :ico_haha_01: Kochacie się i na pewno dojdziecie do porozumienia. A my jesteśmy po to żebyś mogła troszkę ponarzekać-przecież emocje muszą mieć jakieś ujście ha ha.

Awatar użytkownika
Gosia A
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

26 sie 2007, 09:36

:ico_prezent: :ico_prezent: :ico_tort: :ico_tort: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:
dla Wiktorka i Uli !!!!!!!!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 sie 2007, 11:38

Hej hej

Obrazek
serdeczne życzonka dla naszej pary-Ulci i Wiktorka!!! duże buziaki ode mnie i Hani :ico_haha_01:

Ladybird23 no nie...ja daję sam soczek, ale w miseczce jest starte jabłuszko, bo sok odciskam ze swoich jabłek...więc najpierw J ma zajęcie, żeby przygotować jabłko :-D a potem ja po troszku odciskam soczek :-D
No i moja śpi po ciemku. Kładę ją, naciągam pozytywkę, daje buziaka i wychodzę...i śpi :ico_brawa_01:
A co do wanny...ja też mam dużą, ta na zdjęciu to u mojego brata...
a tak było wczoraj...
Obrazek
Obrazek

tu moja teściowa...."kur...co ty pier...dziewczyno!"
Obrazek

a tu Hania u babci się popisuje sprawnością fizyczną :ico_haha_02:
Obrazek

i...ależ to bekanie śmieszne!
Obrazek

Gosieńko kochana, co jest??? oj, Ty widzę potulna do czasu...a potem wojna na całego! hehehe...mam nadzieję, że D. coś tam zrozumie i odpuści...

Ja jeszcze w piżamie! :ico_szoking: Hania wieczorem znów mało zjadła to o 1zanim się położyłam dałam jej cyca...spała do 5, ale smoczek nas uratował i jedzenie o 7...potem o 9...potem ja robiłam sobie sniadanie i latałam młodej doglądać, bo J na tenisie :-D normalnie szok...a co tam, niech se gra...Tylko jak mi żal, że on już jutro do pracy :ico_placzek:

Awatar użytkownika
Ewcik
4000 - letni staruszek

26 sie 2007, 11:55

Obrazek

dla Uli i Wiktorka naszych narzeczonych

ja dziś tylko na chwilkę. Zaraz zmykamy na spacerek do ogrodu japońskiego. Zdjęcia później.

Buziaczki

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 sie 2007, 13:00

wszystkiego najlpeszego dla szanownych jubilatów :ico_tort:

jestesm juz w domciu
mala byla bardzo grzeczna chociaz wieczorem nie chciala zjesc nutramigenu
zjadla na sile 50ml i poszla spac
mama sie denerwowala ze sie bedzie budzic w nocy a ona spokojnie przespala do 4 rano!!!!
zjadla 170ml do dna i znowu w kimono
rano tez ladnie zjadla i zrobila babci kupke niespodzianke

i znowu zasneła ta babcia ma na niz dobry wplyw

a ja juz sama mezu w drodze na mazury a ja mam nerwa strasznego bo podobno droga tak jest nieciekawa i moze nie zdazyc na 19 dojechac
ja zawsze sie denerwuje jak on tak daleko jedzie

a wesele jak najbardziej udane tylko ze juz o 22 chcialo nam sie spac
bo to nasza pora na lulu ale wytrzymalismy do 2 prawie i do pokoju

fotek nie mam bo przed wyjsciem nie zdazylam zrobic a na wesele wzielismy aparat ale bez karty zeby bylo smiesznie
mam kilka zdjec wiec jak je wyciagne od innych gosci to zapodam

dodam ze bylismy na weselu mojej sasiadki ktora w londynie poznala czarnoskórego chlopaka i to z nim byl ten slub wiec bylo kilku kolorowych gosci
dziewczyny jakbyscie widziały te tlumy przed klatką a potem w kosciele i po kosciele
zeby jeszcze im skladali zyczenia ale cos
ale nie oni przyszli tylko ich sobie obejrzec
potrafili stanąc naprzeciwko i zrobic im zdjecie!!!!!!!!!!!!
my opiekowalismy sie taka rodzinka z dwojką przeslicznych dzieciaszków , chłopcem i dziewczynką
kazda babcia wychodząca z koscioła musiała tą małą dotknąc!!!!!
a mnie bylo tak glupio nie wiedzialam co mam im powiedziec

jednak polska to taki zacofany kraj że jestesmy poprostu beznadziejni

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 sie 2007, 13:40

Ale ze mnie gapa :ico_szoking: Sto lat dla mojej przyszłej synowej ULI :ico_prezent:

Awatar użytkownika
anza
Jestem najmądrzejszy na forum!
Jestem najmądrzejszy na forum!

26 sie 2007, 14:00

Witamy Wszystkich :-D

Obrazek

serdeczne życzenia dla Uli i Wiktorka :ico_brawa_01: :ico_buziaczki_big: :ico_prezent:

a ja dziś sprzątam :ico_wstydzioch: mimo niedzieli... tak mnie jakoś naszło a sama w domu siedzę to mi odbija :ico_puknij:

Iga jak zasypia to ma zapaloną lampkę (taką boczną, małą), ale potem gaszę jak się kładziemy - bo razem w pokoju śpimy; w sumie to jej chyba wszystko jedno tylko nam wygodniej do niej zaglądać... a w nocy to nie zapalam nic, no chyba że poważniejsze przebieranie się zdarzy :ico_oczko: u nas to od latarni jest dosyć jasno w pokoju więc nawet do karmienia nie potrzebuję zapalać

jagodka24, zazdroszczę zabawy... no i zgadzam się co do zacofania naszych rodaków - niestety :/

Gosia A, :ico_pocieszyciel: qrcze niedość, że często go nie ma to jeszcze takie klimaty - ale na pewno będzie dobrze ... w końcu :ico_oczko: ach te chłopy :ico_puknij: :ico_olaboga:

a Haniula to do zjedzenia.....mmmmmm :-D

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”