LEMONII 24, no to mi sie przypomniala historia z moja siostra od rauz poszlismy an casting i wlasnie trzeba bylo zaplacic ale tylko 120, *tylko* bo wlasciwie na tampte czasy dla nas to bylo duzo, no i mowi gosciu ze dostanie siostra kontrakt itd. i zaplacilismy i do dzis nic od nich nie slyszelismy a kasa zginela jak kamien w wode....ale ty chyba nie zapacilas tych 260 zl??? czy zaplacilas?? a goscia to olej cwaniak normalnie az sie widzi, ile razy ja taka sytuacje przerabialam, tylko faceci czasem kombinuja, jakby byl szczery to by juz dzis o tej 20 sie umowil jak obiecal a nie.

aga fr. no ja tez nie moge ze smiechu jak ona takie chucherko siedzi przy barierce chwieje sie na wszystkie strony, dzikie oczy ma, a juz wogole jak sie przechyla i upada na dupsko hihihi no nie moge normalnie hihihi ale taka uparciucha jest to niech proboje, ale troche sie boje ze jeszcze za slaba jest i krzywde sobie zrobi i w sumie niewiem jak na to zareagowac, czy ja klasc i niepozwalac czy niech sobie wstaje jak chce? Aguu wklej na foteczki wtedy juz po z tego magicznego zoo!