Hej Dziewczyny!!
Wczoraj po poludniu mialam problemy z tt, nie moglam sie wogole tutaj dostac..... ale mysle ze dzisiaj juz bedzie ok!
Marcia,
Glowa do gory!! Wszystko sie jakos pouklada i mam nadzieje, ze jeszcze bedziecie sie mogli cieszyc wspolnie Waszym szczesciem!!
Na pocieszenie powiem Ci, ze ja od czasu do czasu nie widuje mojego M caly tydzien, jak ma nocna zmiane.......... mijamy sie w drzwiach i tez nam duzo nowych przezyc ucieka przez palce......
Monia,
Fajnie ze u WAS wszystko OK, oby tak dalej!!
Goonia pisze:Takie pytanko mam do Was...czy podczas ciąży zmieniła Wam się buzia i jak dbacie o skórę. Podobno nie można stosować peelingów, a bardzo bym chciała porobić sobie jakieś oczyszczanie skóry. Mam jakąś maseczkę roślinną, ale nie mam pojęcia czy będzie teraz dobra. Dajcie znać! Pa!
No wlasnie powiedzcie jak to jest z tymi kosmetykami/ kremami. Ja twarz zmywam taka pianka a kremow uzywam normalnie, a WY?? Peelingu nie stosowalam w czasie ciazy jeszcze....
Goonia,
Ciesze sie ze u WAS wszytsko OK!!! Ja jak bylam ostatni raz u gina, to nic nie bylo slychac oprocz szumow i roznych dziwnych oglosow
Pozdrowionka dla wszystkich Mamus!
goska