Awatar użytkownika
Gosia A
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

28 sie 2007, 15:03

i pospał z zegarkiem w reku ..30 min ...... :ico_olaboga: :ico_placzek: ja chce chwile odpocząć ...... no unas ja : 173-4 a mój D. 200 yhyhhyyhyhyh ....... i dawaj zabawiaj dziecko ... zdązyłam pranie rozwiesić ..cos sprzątnąc i ... tyle .... rany ... naprawde momentami mam dość ... do kogo tu gębę otworzyc ??? Zbora - ja tam ci sie na głowę zwale :-D uwazaj - tylko samochod z naprawy wyciagniemy ... :-D

Awatar użytkownika
mama_Dominika
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

28 sie 2007, 15:05

Lady a to napewno kolka, może coś innego, w tym wieku to te kolki już powinny zanikać, nie??

Zbora masz rację, każka ma inaczej, i każda sytuacja ma plusy i minusy, bo niby spoko że śpi u siebie dobrze, ale jak już pisałam ciężko jest z nią jak gdzieś wychodzimy, nie lubi obcych miejsc i obcych ludzi, nie zaśnie za nic w świecie poza domem, jeśli już to trwa to chwilkę i wogóle jest bardzie niespokojna, dla nas to uciążliwe bo przecież nie będziemy z nią siedzieć w domu cały czas, chcemy żeby się przyzwyczaja do innych sytuacji i miejsc.

Awatar użytkownika
Ewcik
4000 - letni staruszek

28 sie 2007, 15:22

zostawić Was na chwilę same i już się tyle rozpisałyście

mama_Dominika, ja miałam kontrolę po fototerapii. Teraz mam iść w 4mż i 12. Bilirubiny nie sprawdzaliśmy. U nas to była żółtaczka serologiczna.

Patrycja witaj znów. Naprawdę przeżycia miałaś. Mnie ślub czeka za niecały miesiąc. A jak na weselu poradziliście sobie z malutkim? Ktoś sie nim opiekował w domu czy był razem z Wami?

Ja się w PIPie wszystkiego dowiedziałam. Jeżeli ma się umowę na czas nieokreślony to pracodawca nie ma prawa odmówić urlopu wychowawczego!!!!! Czyli nie muszę się martwić powrotem do pracy

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 sie 2007, 15:41

i mała całkiem nie ta...przespała sie chwile, pojadła, strzeliła kupe i bawi sie, choc na pewno wolałaby zeby mamusia z nia pogadała.. :-D a ja dalej jeszcze nie mam siły... :ico_olaboga:

mama dominika a jak nie kolka to co??brzuszek wzdęty, nie umi pierdnąć...
wg na pewno kolka, u nas to trwa tak do pół godz, z tym ze kiedys to było koło 17-18 lub rano koło 11, a teraz to albo o 11-12 albo13-14 i jeszcze czasem wieczorem przed kapielą, miejmy nadzieje ze w koncu to zaniknie, cokolwiek by to nie było

Awatar użytkownika
KUlka
4000 - letni staruszek

28 sie 2007, 15:49

witam popołudniow o.........

dzis dzien sprzatania był ........ ale juz juz skonczyl .......

Jakub ucina sobie drzemke ...... Filip sie bawi ........ co chce wyjsc na dworek to zaczyna padac ...... niby 20 stopni ale zimno ......

Patrycja no nie złe przygody miałas z tą nogą ... wspołczuje ...... no i GRATULACJE !! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big:

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 sie 2007, 16:37

a moja Mili posżła sobie na spacerek, tzn babcia ja wzieła :ico_oczko: a ja biore sie za obiad...
...i co tu robic....

Gosia a ty calkiem sama jestes w tej W-wie??ani siostry ani kuzynki,nikogo...??tak sie teraz zastanawiam nad tym i ja bym chyba zwariowała tak całkiem sama, a myśli mi sie wyjechac za granice..a co ja tam bede sama robic... :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 sie 2007, 17:15

A ja siedzę...moja przechwalona znów...już się skończyło jej śliczne zachowanie...Marudzi...już znów płacz przy cycu :ico_olaboga: ...już jej opukuję dziąsełka, bo mi się wydawało, że tam ząbal siedzi...ale jeszcze nie...może się przebije?
Goście już mnie do siwizny doprowadzają...przechwalanie swoimi córkami, co to nie one...teraz się skumały z dalszą rodziną, bo tamci mają szmal...jeżdżą, goszczą się, na weselu były...ale na moje wesele nie przyjechały...bo praca... :ico_zly: nie lubię takich układów! :ico_nienie: i niech już jadą....
J siedzi z Hanią, bo mnie już młoda :ico_zly: tym swoim zachowaniem...no kurczę, jak można nie chcieć jeść? a zaraz po jedzeniu napada na smoczek... :ico_noniewiem:
Ladybird23 no to faktycznie, się zgrałyśmy ze wzrostem...hehehehe...
Gosia no ja myślę!

Dobra, idę...pobędę z tą moją rodzinką jeszcze...

kate_k82
Śmigam już bez trzymanki po forumku
Śmigam już bez trzymanki po forumku

28 sie 2007, 17:18

Sikorka wszystkiego naj naj naj naj naj nasj naj naj naj naj naj :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:
Anza i Kamizela dla Was :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: z okazji rocznicy
Patrycja wielkie gratukacje i niech zycie małżeńskie będzie równie owocne co narzeczeńskie :ico_ciezarowka: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_prezent:

a ja dziś byłam na zakupach oczywiście nie dla siebie tylko dla smyka i przy okazji poszliśmy z T na obiad ależ musiałam tego kelnera wkurzyć bo ciągle się go pytałam co jak jest robione pamiętacie??? dieta beznabiałowa, a że sam nie wiedział no to mykał do kuchni w te i z powrotem.
Zbora powodzenia w masowaniu i zeby obyło się bez tego zabiegu, Mateuszkowi ropiało oczko ale dostał kropelki i po dwóch dniach przeszło, a ropiało tak że czasem nie mógł go otworzyć.
C odo diet naszych maluszków to moja kruszynka je 60 czasem 100 a na noc to np wczoraj wypił 150 i spał od 8 do 3 w sumie to o 3 to ja go sama wzięłam do karmienia po śpiącku bo jak jest malutki to niech je i zjadł przez sen i dalej spał a później to już mu się znudziło i trochę pochrząkiwał tak od 5 no ale wyspałam się niesamowicie tak jakbym wogóle dziecka nie miała a bo zapomniałam dodać ze ja tak jak syn o 8 razem z nim usnęłam :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: no muuszę zmykać bo mąż jedzie na trening a mały coś marudzi....... ostatnio to jakaś taka maruda się z niego zrobiła niby nie chce jesć spać teź nie a marudzi sama :ico_noniewiem: wróce jeszcze chyba....
przepraszam że tylko do ni których się zwracam po imieniu ale tyle udało mi się zapamiętać zacznę w końcy robić notatki
a nie wiem ale coś tik tak się psuje często wyskakuje mi jakiś error...........Wam też????

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 sie 2007, 17:26

ten error to umi wkurzyc kazdego, juz dawno wszytsko miało byc naprawione przeciez :ico_zly:

zbora ty jestes nonono, normalnie pierwsza klasa :ico_brawa_01: gosci zostawisz i idziesz na kompa, musz byc na prawde nudni.. :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
KUlka
4000 - letni staruszek

28 sie 2007, 17:59

error wrrrrrrrrrrr

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”