Sikorka wszystkiego naj naj naj naj naj nasj naj naj naj naj naj
Anza i Kamizela dla Was :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: z okazji rocznicy
Patrycja wielkie gratukacje i niech zycie małżeńskie będzie równie owocne co narzeczeńskie

:ico_prezent:
a ja dziś byłam na zakupach oczywiście nie dla siebie tylko dla smyka i przy okazji poszliśmy z T na obiad ależ musiałam tego kelnera wkurzyć bo ciągle się go pytałam co jak jest robione pamiętacie??? dieta beznabiałowa, a że sam nie wiedział no to mykał do kuchni w te i z powrotem.
Zbora powodzenia w masowaniu i zeby obyło się bez tego zabiegu, Mateuszkowi ropiało oczko ale dostał kropelki i po dwóch dniach przeszło, a ropiało tak że czasem nie mógł go otworzyć.
C odo diet naszych maluszków to moja kruszynka je 60 czasem 100 a na noc to np wczoraj wypił 150 i spał od 8 do 3 w sumie to o 3 to ja go sama wzięłam do karmienia po śpiącku bo jak jest malutki to niech je i zjadł przez sen i dalej spał a później to już mu się znudziło i trochę pochrząkiwał tak od 5 no ale wyspałam się niesamowicie tak jakbym wogóle dziecka nie miała a bo zapomniałam dodać ze ja tak jak syn o 8 razem z nim usnęłam

no muuszę zmykać bo mąż jedzie na trening a mały coś marudzi....... ostatnio to jakaś taka maruda się z niego zrobiła niby nie chce jesć spać teź nie a marudzi sama

wróce jeszcze chyba....
przepraszam że tylko do ni których się zwracam po imieniu ale tyle udało mi się zapamiętać zacznę w końcy robić notatki
a nie wiem ale coś tik tak się psuje często wyskakuje mi jakiś error...........Wam też????