odcień facjaty musisz popróbować w sklepie...a najlepiej nie na ręku, tylko na twarz se nakładaj kika obok siebie iw ybierz najlepszy...Niby radzą wziać o ton jaśniejszy, ale ja wolę odcień skóry lub ciut ciemniejszy...
A ja Ci radziłam podkład maxa? czy revlon???
no i tym sposobem załapałam sie na powiedzenie juz tylko DOBRANOC wszystkim
Fajne te Wasze bobaski, moja to przypomina taką dużą-maleńką z tymi włosami
Ja dzisiaj sama, bez M. to od razu nie ma jak tu do Was zajrzeć, zreszta nie wyrabiam się ostatnio z niczym, latanie przed tą szkołą że już mam dość, poprawka do 2 szkół...dobra ide spać, bo dziś nie spałam, nie mogłam...qrcze po prostu nie mogłam, myślałam że mnie trafi...echhh
Chciałam wejść na nasze awaryjne foruma ale wystąpił jakiś bła w jego ładowaniu Kobitki to jak to teraz będzie-wchodzimy tam tylko jak tt będzie szwankować ???
Z tym moim maluszkiem to nie wiem co się stało-on zawsze drzemał tak 17-18 z pół godzinki i póóźniej był zadowolony więc może ten płacz to wynik braku tej drzemki...Kąpiemy go tak o 19.30. Mam nadzieję, że dziś się ten koncert nie powtórzy...
Wczoraj mężulek miał stłuczkę zakładowym autem i musi pokryć koszty naprawy...Do nonono
Zmykam do mojego smyka. Próbuje włożyć sobie nogę do buźki ale jeszcze mu to nie wychodzi ha ha.
hej....u Ewcika na razie nie dziala wiec jestem tutaj...
Kamizela ...masz racje ze zmeczenie dziecka moze powodowac krzyk bo moja mala tak ma...jak juz nie moze utrzymac powiek i nie ululamy jej wtedy to ryk do niebios...wiec szybko cyc albo pakujemy w wozek i potem to juz kwestia 2 minut....juz to wyczailismy bo powtarzalo sie czesto.....
Ide szuka c tej krzywocycnej...narka
[ Dodano: 2007-08-31, 08:52 ]
Massumi trafilas...faktycznie mam z nią soc wspolnego------cyce roznych rozmiarow....gdy mleko przebiera!