witajcie!
Wpadłam się tylko przywitać :) no i opowiedziec co tam u Nas
wiec tak: w piatek mała dostała marchewke - ale była upaprana!!! i wszystko naokolo tez. aparat mi dzialal wiec nie mam zdjec. ale zauwazylam wczoraj ze Kinga jest troche pomaranczowa na buzi wiec na razie wstrzymuje sie z marchewka.
kupilismy z mezem mebloscianke do duzego pokoju i wczoraj ja skladalismy - takich duzych puzzli przestrzennych i tak skomplikowanych nie widzialam jeszcze nigdy - ale sie udalo! teraz tylko sprzątanie, przemeblowanie, przekladanie ksiazek i innych rzeczy... wiec dzisiejszy dzien tez zawalony pracą...
musze sie Wam pochwalic ide do szkoly!

prywatna bo prywatna, ale dwuletnia czyli bede miala znizki i po ukonczeniu jej tytul "technik dietetyk"
ciesze sie bardzo. w czasie gdy ja bede w szkole Kingą bedą zajmować się moi rodzice (czuje ze bede miala rozpieszczone dziecko)
No i troche ponarzekam... moi tescie nie widzieli malej od chrzcin (24.06), a ostatni raz dzwonili do Nas miesiac temu... mi to nie przeszkadza, ale z drugiej strony to ich jedyna wnuczka, wiec powinni sie intersowac! zwlaszcza ze "czekali na wnuki". zblizaja sie moje imieniny to pewnie sie zjawią... szkoda ze tylko przy takich okazjach...
[ Dodano: 2007-09-02, 07:53 ]
a i jeszcze mam pytanie do
KUlki
Czy dobrze kojaże że mówiłaś, że masz wózek x-landera??? możesz mi napisać jaki masz model i czy jestes zadowolona, jego atuty, wady itp???
[ Dodano: 2007-09-02, 08:17 ]
a no i jeszcze pochwale Kinge - zaczyna sie podnosic

np jak lezy na lezaczku czy u mnie na rekach to zaczyna tak sie podnosic jakby chciala siada - cwaniara