Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

02 wrz 2007, 15:56

jestem jestem....ciagle tylko doczytuje a czasu na pisanie brak...
My juz po obiadku..i czekamy na kuzynke A. i jej meza bo zaprosilismy ich na niedzielna kawke i ciasteczko-bedzie strudel z owocami lesnymi-z Lidla oczywiscie....juz siedzi w piekarniku....a do tego lody..mniam mniam...

Co do podciagania to kiedys foty wkleilam jak nasza mala siedzi prawie w lezaku bujaku...i musimy jej szczegolnie pilnowac bo masakra...a ostatnio wyczaila jak sie przemieszczac na lozku do zabawek...wiec podrzuca do gory pupe i nogi i tak po kroczku az zlapie zabawke....no i chodzi na raka bo nogami sie odpycha i przesuwa do tylu:)....gdyby jeszcze sie kulac chciala...ale nie bo po co...woli siadac...te dzieciaki to nie znają kolejnosci! :ico_puknij:

Zaraz wkleje kilka fotek z wczorajszego grillowania obiadowego...a wlasciewie jak Maya sie zalatwila przy grillu...hehehe...a niby spac nie chciala :-D :ico_oczko:

[ Dodano: 2007-09-02, 16:08 ]
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 wrz 2007, 16:17

glizdunia fotki fajniutkie :ico_haha_01:

Mój mały dziś w ogóle nie chce spać :ico_szoking: Jak wstał o 8 rano tak usnął około 13 na spacerze (spał niecałą godzinkę...) i do tej pory oka nie zmrużył...Wczoraj też jakoś nie miał nastroju na spanie. Czy to możliwe, że on już nie potrzebuje tak wiele snu ??? Nie ziewa, nie trze oczek...Już sama nie wiem.

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 wrz 2007, 16:35

I ja w koncu sie zjawiam...troche tak na szybko i na krotko niestety...ale musze nas pakowac, bo jutro z samego rana wyjazd, mam nadzieje ze odpoczniemy troche od tego Rybnika...szczegolnie A. sie cieszy, bo tak czekał na urlop, ze hej :ico_haha_02:

Milunia tez strasznie sie podnosi, a jak ja karmie to wogole chyba najlepiej by sie całkiem wygjęła do siedzenia, no i to obracanie w kazda strone przy jedzeniu.
Jeśli chodzi o przemieszczanie sie to jak lezy na macie to tak samo jak Maja glizduni przesuwa sie do tyłu,natomiast jak śpi to przesuwa sie do przodu...
Kurcze i zauwazyłam ze zaczeły jej sie włoski wycierac :( dzis jak jej zdjełam czapeczke patrze, a te włoski jakies takie postrzepione, a jak zerkłam na przesciradło to wogole zostalam w szoku ile tam włosków :( :ico_noniewiem:

dobra to zmykam zaczac cos robic, jestem sama bo A. oczywiscie musiał jeszcze jechac pokibicowac naszej druzynie na meczyk...
...na razie jakos bez entuzjazmu podchodze do tego wyjazdu...'jeszcze tu zajrze sie pozegnac...

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 wrz 2007, 18:05

moje drogie ciocie jestesmy juz po chrzcinach!!!!!!!
wszystko super sie udalo mala byla niesamowicie grzeczna
zaraz na poczatku mszy zasnela i spala prawie do konca
kilka fotek bo niezbyt mam czas

Obrazek

kate_k82
Śmigam już bez trzymanki po forumku

02 wrz 2007, 18:13

witajcie
ja sama wszyscy sa na meczu i dobrze!!!
muszę się Wam pochwalić ze dziś Mateuszek am przekręcił się na brzuszek :ico_brawa_01: ciekawa tylko jestem czy to tylko tak jednorazowo??? sie zobaczy...
dzisiaj kumpela przysłała mi zdjęcie gdzie zamiast mnie to jakas słonica Zbora zazdroszczę Ci jesteś taka szczupła jak Wy dziewczyny to robicie??? ja mam chrzest za 2 tyg i powiedziałam sobie że od dziś ćwicze może uda mi się coś schudnąć, no ale pewnie cycki dalej zostaną... stanik to jakiś wór jedna piers E druga D... mutant....
była mowa o ubieraniu ja Mateuszkowi zakładam body z krótkim i pajacyk a na spacer to jeszcze jakiś cieplejszy kaftanik i czapka
a co do rączek to mi lekarka kazała siem nimi nie przejmować wazne jest to czy dziecko ma kark i plecki ciepłe więc robie tak jak kazała i jest ok

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 wrz 2007, 18:14

Obrazek

a to robilo moje dziecko jak podchodzilismy do chrzcielnicy

Obrazek

a tu z ukochanymi rodzicami

Obrazek

jagódko moja kochana dziekuje ci że bylas taka grzeczna i radosna
KOCHAM CIE CÓRECZKO!!!! :-*

kate_k82

02 wrz 2007, 18:41

Jagódka zdjęcia cudne!!!! :ico_brawa_01: dla córeczki ze była taka grzeczna :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
anza
Jestem najmądrzejszy na forum!
Jestem najmądrzejszy na forum!

02 wrz 2007, 19:33

no hej!
ja tylko na chwilkę bo R miał dwa dni wolnego i wiecie ... trzeba z mężem poobcować bo już zapominam jak wygląda ........
poczytałam i tylko :

Witaj A$ka :ico_buziaczki_big: ja Ciebie pamiętam i pamiętam, że też przeżyłam to co Cię spotkało :ico_wstydzioch: trzymam kciuki za następne dzieciąka :-D

jagodka24, no super :ico_brawa_01: my dopiero w październiku :ico_olaboga:

to na razie do jutra
przybędę na dłużej bo sama będę :-D

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 wrz 2007, 20:06

jagodka24 fotki superowe :ico_haha_01: Jeju ja już zapomniałam, że chrzciliśmy małego-zaraz miną dwa miesiące ... Chrzest odbył się 08.07.2007-mały miał 6 tygodni i przespał cała mszę, polewanie głowki wodą i ogólnie cały dzionek był grzeczniutki :ico_haha_01:

Ja też sprawdzam kark jak jestem z małym na dworze. A ubieram go jakoś intuicyjnie i zawsze trafiam :ico_haha_02:

Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 wrz 2007, 20:31

jakas słonica Zbora
:ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”