Maggie, tylko piszczy ???
- bo z moją to już pogadać idzie ja do niej
............ej co robisz ....
i ona odpowiada
...............ej...
ubaw mamy obie
kaola, nie , Antoś już mówi po swojemu , ale z tymi piskami to jest tak z radości, na przykład uwielbia się chować...za kołderkę lub kocyk i jak się mówi "gdzie jest Antoś, gdzie jest Antoś" to on się odkrywa i piszczy i potem abarot. Zabawa w akuku.
A słowa na topie to mama, tata, dada, baba, bebe, bibi, mimi, nene
No to fajnie Maggie ze twoj Antos juz tyle slow mowi.. No niestety moja Nicosia to jeszcze nie mowi powiedziala juz raz dedi (angielski tata) a tak to sobie ostro gaworzy ale sama ze soba a jak cos do niej powiem np powiedz mama i powtarzam to slowo mama a co robi mala Nicole??? Smieje sie i usmiecha i nie powtarza no ale cierpliwie czekam w koncu malutka ma prawie 8 miesiecy wiec moze juz powoli moglaby cos powiedziec no ale mowia ze u kazdego dziecka inaczej jest...
A jesli chodzi o flache to tez sie zdziwilam i zarazem ucieszylam ze malutka male postepy robi juz superrrrr
no ja czekam się księciunio obudzi i chyba dzisiaj tez pójdziemy, bo wczoraj nie bylismy...bo czuła m się koszmarnie...dzisiaj juz lepiej, no i musze do sklepu pójść dokupić Tośkowi mleko.
Papatki Kaolka
No to moge ci pozazdroscic tylko kaola bo ja za bardzo na spacer isc niemoge bo mala Nicole jeszcze nie jest calkiem zdrowa a ja sie boje ze jak z nia wyjde to jej sie pogorszy katarek i kaszel a na razie to lepiej posiedzimy w domku i musimy sie obie ladnie wykurowac bo przeciez do polski chcemy jechac a jak z chora ksiezniczka pojedziemy ?? No wiec trzeba sie poswiecic i nie skorzystac ze sloneczka ale mnie korci bo jest naprawde ladna pogoda u nas tak slonecznie no ale nie mysle o tym hee pogadalam juz z ciocia z polandi zrobila zamowienie co mamy jej przywiezsc i ok podobno w Polsce ma snieg spadnac ale moze nie spadnie zobaczymy jak bedzie heheh
a własnie jeszcze tak z ciekawości miałam się kaolki spytac, w jakim jezyku mówicie w domciu??? Bo pisałaś ze Twój mąż jest Duńczykiem, tak???
My w domu to po polsku gadamy, norma ale jak wyjdziemy to większości po angielsku, bo teraz na spacerki chodze z taką kolezanką, ona co prawda angielką nie jest ale gadamy po angielsku. Kristi,
a TY karmiałś Nicosię wcześniej piersią???