Iwonko masc majrankowa jest ziolowym lekiem kupuje sie ja w aptece i kosztuje cos okolo 2 zl ale jest na prawde skut,eczna ja kilka razy posmaruje Pwelkowi pod noskiem i po katarze nie ma sladu.
DLA JUSTYNKI TYSIACE BUZIAKOW I USMIECHU NA TWARZY Z OKAZJI UKOCZENIA ROCZKU OD pAWELKA I JEGO MAMY.
Jesli chodzi o zabawki ja tez przewaznie patrze czy zabawka nie jest niebezpieczna no i przedzewszystkim fajna jak mi sie przypomni to nawet spojrze czy ma atest

Rowerku tez na razie nie kupujemy bo stwierdzilismy ze wiosna bedzie odpowiednim momentem na zakup takij rzeczy. a na urodziny od babci Pawelek dostanie nowy fotelik samochodowy od nas jeszcze nie wiem tez postanowilismy sie strzymac i zobaczyc co dostanie oid reszty. Tort juz zamowiony za tydzien imprezka
[ Dodano: 2007-09-06, 07:18 ]
Z nocnikiem u nas nie ma p[roblemu z kupka jakos zdazam bo maly przed nia pruty puszcza na poczatku owszem byl placz ale ja siedzialam przy nim caly czas nadawalam mu zabawek i od tamtej pory siedzi dosyc chetnie. Czasami proboje uciekac ale ja go wtedy czym zajmuje i zawsze cos zrobi . Pewnie jescze troche poczekamy az zacznie wolac ale to i tak juz duzy postep.
NO A DLA ADUSI OGROMNE BRAWA ZA SAMODZIELNE CHODZENIE.

Pawelek powoli zaczyna chodzic za jedna raczke coraz mniej sie tego boi