Awatar użytkownika
Ewcik
4000 - letni staruszek

01 wrz 2007, 10:25

coffe, do kogo z brochowa chodzisz??

Awatar użytkownika
Pozytywka
Trzy tysiące lat minęło...

01 wrz 2007, 13:23

Fintifluszka, Gabi tez zaczela kopac w 17tc ciazy,a potem faktyczne dlugo byla spokojna.Nie martw sie na zapas,bobas ma jeszcze sporo miejsca niekoniecznie musisz czuc kazdy jego ruch:)
coffe, z czasem bedzie Ci sie trudno nachylic,a Ty sie depilacja przejmujesz,hehe
MI pod koniec ciazy moj P w tym pomagal,on byl zachwycony,a ja ogolona:)))))))))

Awatar użytkownika
Fintifluszka

01 wrz 2007, 18:19

Alka, to normalnie chłop na schwał :ico_oczko: ciekawa jestem jak mój K się będzie zapatrywał na taką pomocną dłoń :ico_haha_01: co do ruchów, to ja się martwię, bo teraz nie czuję nic kompletnie... często mam wizyty u lekarza i usg, ale mimo wszystko wolałabym źeby dzidziuś już dawał znać o sobie...
póki co remont w domu pełną parą, tylko wszyscy zapracowani i idzie jak po grudzie, jeden pokój kilka dni stoi rozgrzebany, bo nikt nie ma czasu....

Awatar użytkownika
Pozytywka

05 wrz 2007, 17:36

Fintifluszka, nie martw sie jeszcze zaczna sie tance w brzusiu:)))))
matko ,gdzie wy jestescie????????????????????????????????????? :ico_szoking: :ico_szoking:

Awatar użytkownika
Ewcik
4000 - letni staruszek

05 wrz 2007, 17:55

Alka mamaGabi:), ja jestem tu :-D

Dziewczyny wybiera sie któraś na imprezkę pampersa??

Awatar użytkownika
babe_boom
4000 - letni staruszek

06 wrz 2007, 17:00

Ewcik, mi się daty pomyliły i poszłam w ubiegłym tygodniu a tam pusto nikogo nie ma :ico_smiechbig: teraz się wybieram chyba w sobote

coffe, mój ginekolog mówił, ze najlepszy szpital jest na Chałbińskiego najgorszy na Brochowie ja mam teraz swojego gina na Domeyki (wcześniej przyjmował na Grabiszyńskiej) i nie zamieniłabym go na żadnego innego jest rewelacuyjny i taaaki delikatny...

Awatar użytkownika
Ewcik
4000 - letni staruszek

06 wrz 2007, 17:22

babe_boom, ja będę szła w niedzielę. Umówiłam się wstępnie z Ulą z lipcówek. Może masz ochotę dołączyć?

Awatar użytkownika
coffe
maniakogadacz
maniakogadacz

06 wrz 2007, 17:26

hej dziewczyny,
Ewcik, chodze do Pani dr Czajkowskiej z Brochowa, przyjmuje w Poliklinice na Grobli, jest bardzo mila i delikatna, naprawde ja lubie, a chodze prywatnie, kiedys przyjmowala tam na NFZ, ale oczywiscie wyczerpaly sie limity. Powiem szczerze, ze troszke juz z torbami poszlam, biorac pod uwage koszt wizyty, usg, badania krwi i inne, testy Pappa, leki itd.
babe_boom, wlasnie ja tez slyszalam, ze Brochow nie jest najlepszy, choc prawde mowiac, ile rodzacych kobiet, tyle zdan. Ciagnie mnie jednak do Klinik, jakos tam wydaje mi sie bezpieczniej, ale moze sie myle. Planuje pojsc do lekarza, ktory pracuje na Klinikach i odbiera tam porody, zobacze, nie umiem zdecydowac sie przy jakim szpitalu pozostac.

Napiszcie mi, co jest wazne przy wyborze szpitala, o co pytac lekarza?
babe_boom, a dlaczego Twoj lekarz uwaza Kliniki za najlepsze, a Brochow za najgorszy, mowil ci cos?

dzidzia moja puknela mnie w poniedzialek kilka razy :-D super uczucie, ale rzadko sie tak gimnastykuje, zeby mi dac o sobie znac, a szkoda.

Dziewczynki, moze ktoras z Was ma odsprzedac spodenki ciazowe rozm. 36? Musze sobie kupic, ale ceny w sklepach mnie porazaja :ico_szoking:

Awatar użytkownika
babe_boom
4000 - letni staruszek

06 wrz 2007, 17:51

coffe, z tego co pamiętam lekarz mi mówił, ze na Brochowie szpital ładny ale niekompetentni ludzie tam pracują i jest najwięcej powikłań podczas porodów (nieumiejętne ich odbieranie)
ponoć na Chałbińskiego najlepszi lekarze pracują ale z tego co wiem jest tam wielkie łapówkarstwo.
Ja nie rodziłam we Wrocławiu więc mówie tylko tyle co mi lekarz powiedział...

Awatar użytkownika
Pozytywka

06 wrz 2007, 20:56

babe_boom, ale masz sliczna rybke,ech...... :-D :-D

Wróć do „Pozostałe”