Melduje się, późno bo późno ale jestem

I dziś już mi jakos wszystko jedno czy się rozdwoję dziś , czy jutro czy za tydzień.
Ulamisiula nie martw się, nie jestes sama. Mnie też nachodza takie głupie myśli, czy będę umiała dobrze zając się maleństwem, no i czy nie popsują się stosunki z moim mężem (przez 7 lat znajomości, mieliśmy może 2 powazne kłótnie)
Ewasiek, Eve ale słoneczka z tych waszych kruszynek, normalnie cud, miód i orzeszki
Agnieszka, Kicia , no ja myślałam że was już dziś nie będzie, jeszcze troche i będziemy przeterminowane
Mamo zuzi mój mały też ma czkawke i aż mi go żal że czasem tak długo go męczy.
Lalka gratulacje, a to za zdany egzamin :ico_prezent:
Kocura no właśnie tylko nie przeszkadzaj męzowi, niech się facet skupi na tym co robi
Ja zrobiłam zakupki teraz łapie się za obiadek, potem urodzinki u teściowej. Hehe ja jak szybciej chodzę to mam wrażenie jakby mi miał ten brzuch odpaść. Poza tym ciągle trzymają mnie te bezbolesne maleńkie skurczyki
Męzuś sie dzis zabiera do rozmowy z małym

będą uzgadniać termin wyjścia
[ Dodano: 2007-09-08, 13:32 ]
Eve w tej klinice ogólnie opieka w porządku??? bo warunki chyba super co? Jesteś zadowolona?
[ Dodano: 2007-09-08, 13:42 ]
Ulamisiula , szukałam ale na razie znalazłam tylko tyle na jakims forum
"do tygodnia kiedy poczułaś pierwsze ruchy dziecka dodajesz 20 tygodni i w tym właśnie tygodniu podobno się rodzi dziecko...ale u mnie się nie sprawdziło... "
[ Dodano: 2007-09-08, 13:45 ]
I jeszcze takie coś ale tu na moje oko czegoś nie dopisali
"
Termin porodu na podstawie pierwszych ruchów płodu
Pierwsze ruchy płodu odczuwane są przez:
pierwiastki pod koniec 20 tygodnia (koniec 5 miesiąca)
wieloródki pod koniec 18 tygodnia (między 4-5 miesiącem)
Jednak dość często wieloródki odczuwają pierwsze ruchy płodu już pod koniec 16 czy 17 tygodnia ciąży a pierwastki często nie potrafią podać daty wystąpienia pierwszych ruchów płodu. Ponadto wiele kobiet często traktuje za ruchy płodu np ruchy jelit.