Awatar użytkownika
Dominisia
Jestem najmądrzejszy na forum!

08 wrz 2007, 23:00

Czesc Lasencje!
Ja bylam po tatulka na lotnisku! Strasznie sie ciesze ze przyjechal! No i przywiozl mnostwo pysznosci, polskie cukierki kasztanki miedzy innymi :) A mamusia napiekla kotletow, zrobila dwa ciasta i wogole jest super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
hmmm mowicie ze dodaje sie 5 miesiecy do daty pierwszych ruchow?? To ja niby mam rodzic 10 wrzesnia?? O kurde...
Ulamisiula ona nie moze was ot tak po prostu wywalic z mieszkanka! Na pewno macie z nia podpisana jakas umowe i obowiazuje ja na pewno dluzszy okres wypowiedzenia niz jeden miesiac... Nie jestem pewna ale jest chyba cos takiego w Polskim prawie ze nie mozna wypowiedzic mieszkania kobiecie w ciazy... Nie dam sobie za to reki uciac, wiec radze poszperac i moze cos znajdziesz. Ja to bym ta Babe normalnie...
Mamo Zuzi mnie zawsze dolowaly malenkie groby, ale niestety takie jest zycie, ludzie rodza sie i umieraja, nie kazdemu dane jest poznac blaski i cienie zycia. Na pewno latwiej pogodzic sie ze smiercia osoby starszej niz z odejsciem malenkiego czlowieczka, ale we wszystkim ukryty jest jakis gleboki sens...
Nie doluj sie Skarbie!! Nam nie wolno miec "czarnych" mysli, trzeba wierzyc w to ze z naszymi Maluszkami wszystko bedzie ok!

Jutro moge sie nie pojawic przed wieczorkiem wiec sie nie martwcie!! Rano jedziemy z tatulkiem do centrum i moge nie miec czasu napisac. Kolorowych snow!!

Awatar użytkownika
agnieszka01.04
4000 - letni staruszek

08 wrz 2007, 23:04

na szczęście moja siostra teraz u mnie nocuje na moją prośbę, bo tak to bym chyba się załamała, żebym jeszcze musiała się martwić o to :ico_olaboga: .....kurcze te skurcze są coraz mocniejsze i już od 2 godz co 15 min., no nie nie teraz :ico_nienie: :ico_sorki:
może się uspokoi bo tyle już razy straszył mnie, no zobaczymy...
aha...a jeszcze W. znów ma wesele i go nie ma :ico_olaboga: jest w pracy i też ma urwanie głowy....no no no ,może być ciekawie :ico_noniewiem:

mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 wrz 2007, 23:08

Dominisia, dzieki Dobra Duszo :ico_sorki: Ale ci fajnie z polskimi pysznosciami. Ja dzis na rynku wynalazlam polsie Krowki cukierki... mniaam..... I pirackie filmy za grosze aha i boczek wedzony to namocze groch i grochoweczke ugotuje zanim mnie karmienie ograniczy :ico_brawa_01: Juz mi lepiej jak sobie poprasowalam i teraz ciesze ze NAsi wygrywaja na razie z Portugalia. :ico_brawa_01:

Nawet zrobilam sobie francuski manicure, skrocilam paznokietki zeby nie podrapac jakby co malucha, u nog juz nie dalam rady, niestety.... :ico_olaboga:

Dominisiu, zycze Ci przyjemnego pobytu z tatem!!! A dlugo zostaje???

[ Dodano: 2007-09-08, 23:11 ]
Agnieszka, przygotuj w razie czego siostrze jakies srodki przeciwgoraczkowe dla Julii , napisz na karteczce dawkowanie itp zeby w razie czego Siostra glowy nie stracila... :ico_noniewiem: No faktycznie moment nie za ciekawy... moze tez jakis srodek na przeziebienie zebys w szpitalu mogla sie na porodzie skupic a nie myslala o Julence (obie wiemy ze to nierealne... :ico_chory: ) A moze to tylko jednorazowe swirowanko?

Ja na Twoim miejscu bym sie raczej nastawila ze oto nadchodzi godzina "zero"... A krzyze Cie bola?

Awatar użytkownika
Dominisia

08 wrz 2007, 23:17

Tata bedzie dwa tygodnie :) Ma ogromna nadzieje ze zalapie sie na narodziny Malutkiego!! Jak rodzila moja siostra to tata byl w szpitalu caly czas i dzis mowil mojej mamie, ze on ma zamiar byc przy narodzinach wszystkich swoich wnukow :) I zycze mu tego z calego serduszka bo to wspanialy czlowiek!!

[ Dodano: 2007-09-08, 23:18 ]
Agnieszka trzymam kciuki zeby bylo dobrze!

[ Dodano: 2007-09-08, 23:20 ]
ok, to ja zmykam do lozeczka, spijcie slodziutko! I nie nastukajcie jutro zbyt wielu wiadomosci :)

mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 wrz 2007, 10:07

Nooo, dzien dobry!!!

Sprawdzam liste obecnosci :ico_oczko:
Ja-obecna :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
22540MONIKA
Wodzu
Wodzu

09 wrz 2007, 10:59

mama_zuzi1980,
Kochana co u Ciebie słychać i u dzidzi jak przygotowania do porodu

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 wrz 2007, 11:19

mama_zuzi1980, ja też się melduję! Chociaż wcale w nie lepszym humorku... Plecki mnie bolały w nocy, pierwszy raz chyba. Taki klocek się czuję- wielki, gruby i nieatrakcyjny...
agnieszka01.04, co tam u Ciebie?? No super miałaś noc, bidulko.
Dominisia, ja też poczułam pierwsze ruchy 10 kwietnia 9 sprawdziłam sobie w kalendarzu), no to jutro mija ten "termin".

[ Dodano: 2007-09-09, 11:20 ]
nie 9, ale nawias!

Lalka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

09 wrz 2007, 11:27

hej kochane
Dominisia życzę super chwili z tatusiem :-D
u mnie wczoraj netu nie było :ico_zly: durna tpsa oczywiście cos ponaciskałam i mąz wrócił z kina(bo go wysłałam) i mowi że nie dziwi sie że mi nie działa...
ja pierwsze ruchy poczułam 19 kwietnia więc mogę rodzić za 10 dni ,ale juz bym wolała poczekac do 12/22 bo wtedy wraca z urlopu najlepsza położa w szpitalu ,ale juz 14 chce bo mi tak ciężko szczególnie wieczorem o podnoszeniu się z łóżka nie wspomnę
życze miłej niedzieli i chyba wszytskie są już donosozne (za wyjątkiem mnie) więc rozdwajać się szczególnie agnieszka i eska :-D

mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 wrz 2007, 11:34

No wlasnie co z Agnieszka? Czyzby pojechala w nocy do szpitala??? :ico_brawa_01:

Monika, no jakos sie kulam jeszcze a przygotowania wlasciwie zakonczone!!! Pozdrow UM ode mnie i na pewno po porodzie pochwale sie Wam Malenstwem :-) I pozdrow szczegolnie Kasiulinke, bedzie wiedziala dlaczego hihihi :-D

Kocura, no to wreszcie cos czujesz, a dobrze Ci tak! :ico_oczko: To przez te nasze wczorajsze czary :ico_oczko:

Lalka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

09 wrz 2007, 11:42

dziewczyny czytałyście to??? :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking:
http://wiadomosci.o2.pl/?s=257&t=404283

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”