a ten mu mowi krem do rak, bo po dwoch tygodniach bez dziewczyny moga Ci sie porobic odciski

no, niezle, niezle......
Zazdroszcze Ci tego ze nie jestes placzka, ja swojego czasu tez tak mialam, ale teraz, w ciazy to padaczka normalnie, boje sie reklam ogladac, bo jak widze takiego slodkiego bobaska to
a wiecie, przydoluje Was troche......
Wczoraj na tym cmentarzu byl grob 6-letniej dziewczynki, podchodze z ciekawosci bo bylo sliczne zdjecie, patrze a to Polka

Napisy po polsku a najgorsze ze wszystkiego bylo to, ze ten grobik byl tak sliczny, mnostwo kwiatow i .... laleczki babrbie tej dziewczynki i inne zabaweczki.....

Jak nie miec dola ? Jak nie plakac? A moja Zuzia sie pyta mnie czy moze wziasc sobie jedna lale... bo ona jeszcze nie rozumie wszystkiego..... ja zaryczana mowie ze nie, a ona pyta dlaczego.... No i jeszcze musialam jej tlumaczyc to wszystko.... W koncu jak doszlam do tego ze tam jest pochowana ta dziewczynka co byla na zdjeciu moja zuzia z taakimi oczyma: "Zakopali ja tam?"

wiec tlumacze ze ze tylko cialko a jej dusza i milosc i mysli poszly do nieba i tam stala sie Aniolkiem i fruwa w niebie. A Zuzia sie pyta: To ona nie ma cialka? Ja mowie ze nie bo jest takim dobrym duszkiem... No a ona lzy w oczkach ze ona chce miec swoje cialko jak bedzie Aniolkiem...

Jejku Laseczki, co ja przeszlam wczoraj, to byl normalnie gwalt na mojej psychice... Dzis znow wracala do tego tematu, wiec powiedzialam krotko ze wyjasnie jej to za jakis rok jak bedzie starsza... No bo jak odpowiedziec na zarzut: "a mowilas ze tylko starzy ludzie umieraja itp"... Jak?
Tragedia normalnie, az sie boje innych pytan....