Awatar użytkownika
ania1980
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

09 wrz 2007, 17:56

Hej! Czytam Was regularnie, ale na razie nie mam weny żeby pisać .... jakiś taki jesienny blues mnie dopadł; i Krzyś za tydzień wyjeżdża i zostajemy z Helenką samiutkie :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: Nic to, przetrzymamy jakoś.

Awatar użytkownika
Alineczq
Trzy tysiące lat minęło...

09 wrz 2007, 17:58

Aniu nie smutaj się! Zaglądaj częściej tu ;) Ja bardzo się pozytywnie ładuję z Wami :ico_oczko: gdyby nie TT i czerwcóweczki nie wiem jak bym wytrzymała rozstania z Karolem :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
avisek
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

09 wrz 2007, 20:50

polisia w pełnej krasie :-)
Obrazek

z najlepszym przyjacielem żółwiem
Obrazek

Awatar użytkownika
acia
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

09 wrz 2007, 21:39

Avisek śliczny z niej puculek :-D

Ten mój mały brzdyl nie chce na brzuchu leżeć żebym mogła jej taką fotkę sptryknąć :ico_nienie:

Madziorka Leoś jak zawsze rewelacyjny.Ja nie wiem jak ty te zdjęcia robisz ,że takie ładne wychodzą :ico_noniewiem:

Aniu nie będziesz taka sama, w razie czego będziemy się smutać razem z Tobą.

Spokojnej nocki kobietki
papapapapa

Awatar użytkownika
-indigo-
Jestem najmądrzejszy na forum!
Jestem najmądrzejszy na forum!

09 wrz 2007, 22:12

Avisku super bobasek z tej twojej Lauruni. Piękne ma oczka, ale to wiadomo po kim... :-D
Acia nie przejmuj się. Mój Tomek nie chciał leżeć na brzuchu, nie chciał... a od jakiegoś tygodnia już luzik. Leży nie za długo, ale skutecznie. Podnosi ładnie główkę. A jak go dwrócę na plecki to się cieszy, a wcześniej ryczał. Także i twój leniuszek się wreszcie przekona. Ja już zaczynalam się martwić, ale na szczęście Tomi się zmobilizował hehe...

Alinko nie chce mi się bawić z Corelem. A właściwie nie tyle nie chce co nie mam czasu. Jak Tomek śpi to mam tyle rzeczy do zrobienia, że nie wiem co ważniejsze.

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 wrz 2007, 23:48

czesc jestem
na chwile
dzis kolejny zakrecoby dszybki dzionek hihi
najpierw pobudka i szybkie sprzatanie mieszkania.gotowanie obiadku szykowanie sie i na lotnisko po adama tate hihi potem kosciol bo ostatnio sie zaniedbalismy
i obiadek
i do parku ze znajomymi z dziaciaczkami i tak zrobila sie 20 jak wrociislmy
szok jak szybko hihi
fotki obiecalam ale beda jutro bo normalnie nie mam kiedy je zalaczyc
a teraz musze spadac bo tesc spi w salonie i gupio tu klikac
a szwagier chce pogadac z moja siostra ktora juz dzis wrocila do polski i maja sobie na gg poklikac wiec nie chce im przeszkadzac
jednym slowem zmywam sie kochane
papa

Awatar użytkownika
Alineczq

10 wrz 2007, 10:08

Avisek mała śliczniutka :ico_brawa_01:
mam pytanko , chyba bardziej skierowane do mamus dokarmiajacych lub karmiacych sztucznie.. bo mysle, ze to zwiazane ze sztucxznym mlekiem :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:
czy kupy waszych maluchów tez tak smierdza?? Matko ja nie wiem co sie dzieje, ale od kąd zaczęłam małą więcej dokarmiać sztucznym te jej kupy są nie do zniesienia! W mieszkaniu unosi się taki fetor, ze szok, gorzej jakby szambo wybuchło! Mało. ze są zielone, gęste jakieś i bez twarozku, to jeszcze ten smród... Sorka ze wproadzam taki niesmak, ale dzisiaj sie zaniepokoiłam :ico_noniewiem: Najpierw myśłam, ze to jednorazowa taka była, ze moze coś zjadłam, ale widzę, ze sytuacja sie powtarza.. aha i robi co2-3 dni i z wielkim wysiłkiem... Wiecie coś na ten temat? :ico_noniewiem: :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
asiula26
Beze mnie to forum nie istnieje!
Beze mnie to forum nie istnieje!

10 wrz 2007, 10:27

ja dziś tylko na chwilkę.

Byłam z Emilką do kontroli z przepuklinką, no i niestety musi mieć operację :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: muszą jej to usunąć bo jej to bardzo dokucza. Termin ma wysnaczony na 22 października. Ja już jestem przerażona, bo to będzie normalna operacja w znieczuleniu ogólnym i Emi bedzie musiała zostać w szpitalu, jak wszystko będzie dobrze to tylko na jedną dobę i ja tam z nią zostanę ale to i tak o 1 dobę za dużo. Strasznie się boję no ale jak trzeba to trzeba :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

Awatar użytkownika
Alineczq

10 wrz 2007, 10:32

Asiula Boziu kochany, ale sie przeraziłam... Biedna Emi :ico_placzek: Nie martw się, wszystko będzie dobrze, bądź dzielna, mała b.edzie zdrowiutka!!! Wszystkie będziemy trzmać kciuki za Was. :one:
a to na pocieszenie :ico_prezent:

lucy23

10 wrz 2007, 10:35

czesc dziewczyny.Alinko ja nic nie wiem.Olivera kupa tez smierdzi,ale da sie wytrzymac,nie jest zle :-D dzis idziemy na szczepienie.wlasnie probuje mleko wydoic do butelki,bo w przychodni nie ma jak cyca dac w razie czego ,a ja sie krepuje,tak przy tych obcych facetach he he Kamilka mialas racje reka o wiele szybciej sie mleko sciaga,bo laktatorem ani kropelki nie moglam :ico_zly:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”