Awatar użytkownika
JPo
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

08 wrz 2007, 00:08

Dziś zrobiłam pracę na wyzwanie tematu na N "Wspomnienie z wakacji"... moje wspomnienie jest bardzo odległe bo wakacje zwykle spędzam w domciu z moimi zwierzakami... no ale coś jednak zrobiłam.
Wykorzystałam snowdrift-overlay i whimsy Kristy Wiesman, czcionka: MeaCulpa

Obrazek

[ Dodano: Sob 08 Wrz, 2007 00:32 ]
już padam na nos...

Kolorowych snów...

Awatar użytkownika
Lady
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

08 wrz 2007, 08:45

JPo, bardzo mi sie podoba , jestem zauroczona :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Alineczq
Trzy tysiące lat minęło...

08 wrz 2007, 11:06

JPo Twoje prace są urzekające...
a teraz mam pytanko :) Z okazji rocznicy otrzymuję PSP!!!!!!!!!!!! Tyle,. ze trezba je zamówić :-D :-D :-D Pomózcie mi... Czym one się róznią???
http://www.allegro.pl/item240510742_cor ... ek_fv.html
http://www.allegro.pl/item231399138_cor ... cyjna.html
oprócz ceny oczywiście :-D to są takie same czy jakoś się jednak odrózniają technicznie? Aha i moze sobie nie zawracać głowy Allegro , a zamówić poprostu na stronie producenta?

[ Dodano: 2007-09-08, 11:21 ]
aha... a teraz szukam tej strony producenta gdzie mozna zamówić program i nie znajduję :ico_placzek: Kiedyś tam byłam i były dostępne 2 programiki za 149 i za 299 złotych. Czym one się róznią??

Awatar użytkownika
JPo
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

08 wrz 2007, 22:14

witam

Alineczq - wersji edukacyjnej, zgodnie z licencją, mogą używać tylko osoby związane z edukacją np. nauczyciele, studenci itp. jeśli nie należysz do tej grupy to nawet jeśli zakupisz produkt legalnie to używanie go przez Ciebie będzie nielegalne... nie różni on się niczym od normalnej wersji, oczywiście oprócz ceny, bo jest to promocja m. in. dla szkół i uczniów... na stronie producenta można sprawdzić kto może tej wersji używać...

link do wersji X
http://apps.corel.com/int/pl/pspx.html

link do wersji XI
http://apps.corel.com/int/pl/psppxi.html

ale na dniach ma wyjść kolejna wersja - tylko pewnie na spolszczenie trzeba będzie trochę poczekać...

[ Dodano: Nie 09 Wrz, 2007 00:18 ]
...inspiracja pracą Jenay23... czcionka: MeaCulpa... zdjęcie troszkę rozmazane ale to dlatego, że mama je robiła a nie do końca jeszcze potrafi...

Obrazek

i mówię dobranoc

[ Dodano: Nie 09 Wrz, 2007 23:51 ]
cały dzień nikt nawet nie zajrzał...

MONIKAB fr

10 wrz 2007, 10:14

ja tu dzisiaj zagladam :ico_haha_01: i podziwiam pracki ... ja jeszcze nie mam czasu na psp... moje dwa bziki (wiktorek i piesio) mi nie pozwalaja do komputera siadac :ico_noniewiem: mysle ze gdy przyjda chlodniejsze dni wiecej czasu poswiece na prace z corelem
Joasiu, mam pytanko nie zwiazane z tematem fotografii... (mam nadzieje ze mi wybaczycie ze tutaj je zamieszczam :ico_sorki: )
czy zawsze ubierasz na spacerki swojej zuzi ubranka?ja nie mam jeszcze zadnych ciuszkow dla pelego... kilka osob juz mi mowilo aby zainwestowac w ubranka bo yoreczki sa bardzo delikatniutkie i latwo sie przeziebiaja... sama nie wiem :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Alineczq

10 wrz 2007, 10:38

JPo ładny skrapek :ico_brawa_01:
ja wciąz nie mam czasu na Corela.. Jak była mama to mogła zająć się mała, a ja pofantazjować w PSP,a teraz sama jestem i K. wyjechał, więc cała jestem z małą, która juz nie lubi tylko jeść, spać i lezeć...

Awatar użytkownika
JPo
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

10 wrz 2007, 14:10

MONIKAB fr pisze:Joasiu, mam pytanko nie zwiazane z tematem fotografii... (mam nadzieje ze mi wybaczycie ze tutaj je zamieszczam :ico_sorki: )
czy zawsze ubierasz na spacerki swojej zuzi ubranka?ja nie mam jeszcze zadnych ciuszkow dla pelego... kilka osob juz mi mowilo aby zainwestowac w ubranka bo yoreczki sa bardzo delikatniutkie i latwo sie przeziebiaja... sama nie wiem :ico_noniewiem:

ubieram ją jak temperatura spada poniżej 10 stopni albo jak jest zimny wiatr albo deszcz... zasada jest taka że jak Tobie jest zimno w uszy to i psiakowi też...

lidziasc
Wodzu
Wodzu

10 wrz 2007, 21:56

jesli juz o tym mowa to kiedys w tv widzialam ze w japonii maja takie extra sklepy cale z ubrankami,spineczkami i akcesoriami dla takich piesiow.
dziewczeta moze zorganizujecie jakis konkurs???????????????????????? :ico_oczko:

MONIKAB fr

10 wrz 2007, 22:03

lidzia konkurs... pieknosci yoreczkow :ico_oczko: czy tematycznie zwiazany z obrobka zdjec w psp??? jak dla mnie konkursik to bardzo chetnie... moze cos jesiennego albo blizej swiat... najpierw trzeba obmyslic plan a pozniej do PK z tym :ico_brawa_01: :-D

Awatar użytkownika
JPo
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

10 wrz 2007, 22:05

U nas też są takie sklepy specjalnie dla Yorków i Shih-tzu ... ja wprawdzie kupuję tylko kokardki bo to jeszcze najtańsze :-D tylko 6 zł za sztukę, ale ubranka to ceny mają niesamowite... zresztą wystarczy popatrzeć w necie... normalnie paranoja... te falbanki, brokaty, suknie wieczorowe, codzienne, piżamki, pelerynki z futerkiem... lepszy wybór jak dla ludzi :-D
a ja ubranka robię sama na drutach :-D

[ Dodano: Pon 10 Wrz, 2007 22:44 ]
nie mam pomysłu na nowego skrapka... brak czasu daje się we znaki i tworzę takie prace, które się szybko robi... wszystko zrobiłam sama, czcionka: MeaCulpa

Obrazek

Wróć do „Pozostałe”