MagdzinkaKostunia, MamciaKochana No ja jestem moderatorem ale nie wiem czy wiecie ale na TT jest grupa kameralna moderatorów i prawdę powiedziawszy to oni "rządzą" tym co jest na TT ja jestem tylko nazwana moderatorem, nic więcej nic ode mnie nie zależy ...
No niby o wielkość chodziło ...ale ja to tak zrozumiałam, że ktoś "poskarżył" na mnie, że mi właśnie stronę rozciąga- a nie rozciągało właśnie- i tak mi w tej wiadomości jakoś paskudnie napisali - albo usuniesz- albo my się tym zajmiemy i zrobimy porządek- usuniemy- że poczułam się jakoś taka bezwartościowa ! Hm ,albo ja tak to odebrałam albo tak to miałam odebrać, nie ważne zresztą!
Kostunia pisze:oj tam nic sie nie przejmuj tymi zdjeciami - pewnie jakas jedza chciala cie wkurzyc, wiec nie dawaj jej takiej satysfacji...
A ja się tym bardzo przejęłam, bo to takie złośliwe nico było ...nawet łezka mi się w oku zakręciła...ale tylko zakręciła bez efektów!
Pieluszki Teraz mam akurat HAPPY (polskiej firmy) i są beznadziejne : nie trzymają siuśków- bokiem po nocy wypływają, mało elastyczne i brzuś uciskają, bardzo grube i na dodatek mało estetycznie wyglądają. Natomiast oryginalne HAPPY są całkiem przyzwoite, takie ciągutki są, utrzymują wszystko w środku, nie przeciekają i nie uciskają brzuszka. Miałam też PAMPERSY super wszystko i bardzo cieniuśkie, elastyczne, rewelka - tylko cena nie fajna- te co miałam to kupiłam w Savi na promocji- zresztą ja tam wszystkie kupuje pieluszki! Podsumowując: Ja osobiście polecam pieluszki TESCO (te fioletowe): mają wszystkie pozytywne cechy i mogę osobiście je polecić ...maja teroche z pampersów, oryginalnych happy + co nieco z Haggisów ... hm..zamotałam !
PS. Ja już Wojtusiowi kupuje pieluszki od 11 kg, bo te 7-11 już go gniotą i nie zapinają sie dobrze ...
[ Dodano: 2007-09-10, 22:52 ]
Lutowianki Dziękuje za życzonka!