Paulinabardzo mi sie podoba twoje podesjcie

Przed chwila dzwonil, to mu jeszcze nagadalam co mialam na sercu i sie rozlaczylam.... Bo pyta sie co robie? No wiec zgodnie z prawda odpowiadam "Sprzatam piwnice po raz drugi2 (z naciskiem na "drugi", bo miesiac temu sprzatalam ale juz mi tam syfu narobil a ja chce miec tam miejsce na inne rzeczy. )On na to: No cos ty nie sprzataj, ja posprzatam!!! (Witam w Klubie Ulamisiula, moj tez gotuje sobie po pracy , juz to widze.... ).... Pyta sie po co to robie, wiec mu odp. ze tak mnie wk...es ze musze gdzies nadmiar energii stracic... Idiota jeden!!!
*No wiec sobie posprzatalam, tak ze mi kregoslup do nonono wchodzi... i mi troche wod pocieklo, na pewno bo w pewnym momencie to polecialo ze mnie jak z takiego kraniku cos cieplego (nie mocz), zupelnie przezroczyste i calutkie majtki w kroku mam zalane. A zobaczymy... pewnie i tak mnie nie ruszy. A z drugiej strony to bym chciala bo bym sama pojechala sobie do szpitala i dopiero pozniej do niego zadzwonila, zeby se nie myslal ze bez niego to juz sobie nie dam rady. W nosie z facetami!!!
[ Dodano: 2007-09-11, 12:04 ]
Agniesia, no cholera ze nie ma Twojego lekarza... Amierzysz sobie to cisnienie teraz? Jakie masz? A moze pojdz na Izbe Przyjec zeby to po prostu tylko skonsultowac???
No ten tekst mnie rozwalilTo my ciagle mamy ta sama pralke??

Ciekawa jestem po ile sa w Norge lezaczki, ja tutaj patrzylam na Chicco (taki blekitny w kwiatuszki, szeroki, mieciutki) i kosztowal cos 560 koron....