W innych przypadkach smoka nie dostaje, ostatnio zauważyłam że woli ciumkać pieluche tetrową, zbawienie
 W innych przypadkach smoka nie dostaje, ostatnio zauważyłam że woli ciumkać pieluche tetrową, zbawienie   
   Jak jej tak dobrze to niech ciumka
 Jak jej tak dobrze to niech ciumka   Ani moja mam ani teściowa nie namawiaja na smoka i całe szczęście bo i tak bym się nie ugięła
 Ani moja mam ani teściowa nie namawiaja na smoka i całe szczęście bo i tak bym się nie ugięła  
   Jak jej tak dobrze to niech ciumka
 Jak jej tak dobrze to niech ciumka   Ani moja mam ani teściowa nie namawiaja na smoka i całe szczęście bo i tak bym się nie ugięła
 Ani moja mam ani teściowa nie namawiaja na smoka i całe szczęście bo i tak bym się nie ugięła  

Boję się o jego zgryz ...co zrobić, pomocy!
  Boję się o jego zgryz ...co zrobić, pomocy!  Walczymy z tą manierą, bo chyba łatwiej oduczyć dziecko smoka niż palca - smoki zawsze można pochować, z palcami gorzej. Nadal nie wiem, czy wybieram dobrze - kieruję się intuicją.
  Walczymy z tą manierą, bo chyba łatwiej oduczyć dziecko smoka niż palca - smoki zawsze można pochować, z palcami gorzej. Nadal nie wiem, czy wybieram dobrze - kieruję się intuicją.Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość