No ja też wszystko wrzucam do pralki ale można faceta powkurzacMi to wszystko jedno, wrzucam do pralki i się pierze!

on był ............. a resztą zdjęcie zrobięA ten komplecik w oszołomie to jakby był to wolałabym biały ale jak nie ma to spoko może być niebieski. No i najważniejsze ile w sumie mam ci kaski wysłać????
To musisz policzyć co dokładnie chcesz bo ja z matematyki kiepska jestem na maturze zdałam ją na 4No i najważniejsze ile w sumie mam ci kaski wysłać????
Jasne. Mamy dwa wolne miejsca w samochodzie, więc chętnie cię zabierzemyAgnieś zabierz mnie ze sobą tęsknie za domkiem
A mój to zawsze się obraża i tak zakręci, że to ja zawsze czuję się winna. Nawet jeśli to on zawiniłA co do kłótni dziewczyny to mój odpuszcza i ze wszystkim przytakuje co mnie jeszcze bardziej wkurza
To tak ja ja! Ciągle doła łapię, więc pewnie po porodzie też złapię. Ostatnio wyczytałam, że kwas DHA zmniejsza ryzyko depresji po porodzie, a są teraz takie witaminy nowe Prenatal DHA dla kobiet w ciąży i matek karmiących. Ja do tej pory brałam Prenatal Compleks, ale jak tylko mi się skończą to się przestawiam na Prenatal DHA.A jeszcze wczoraj w szkole rodzenia nasłuchałam się o depresji poporodowej i już całkiem się załamałam. Bo ja słabo radzę sobie ze stresem więc na pewno mnie weźmie![]()
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 1 gość