wróciłam...bo w tych sklepach same takie szare szmaty! no ja rozumiem, moda modą, ale czy teraz wszystko musi być szare??? i w rozmiarze 34??? bez rpzesady! a buty? wszytskie czarne! beznadzieja!!!
  wróciłam...bo w tych sklepach same takie szare szmaty! no ja rozumiem, moda modą, ale czy teraz wszystko musi być szare??? i w rozmiarze 34??? bez rpzesady! a buty? wszytskie czarne! beznadzieja!!!  , a potem zjadłyśmy lody i do domu. A tam zaraz kąpiel mojej Misiaczki i lula...
 , a potem zjadłyśmy lody i do domu. A tam zaraz kąpiel mojej Misiaczki i lula... bo moja w sumie już jak miała 3tygodnie to ciągnęła z butli...
  bo moja w sumie już jak miała 3tygodnie to ciągnęła z butli... i na relację z chrzcin Karolusa
  i na relację z chrzcin Karolusa ...moze to chwilowe z nerwow?
...moze to chwilowe z nerwow?  boje sie jak cholercia ze mi ja do szpitala wezma przez te kupy z krwią....wogole to jestem prawie pewna ze to jakas alergia pokarmowa...bo jakies grudeczki podskorne na czole jej wyskoczyly...sa koloru skory ale wczesniej ich nie bylo....
 boje sie jak cholercia ze mi ja do szpitala wezma przez te kupy z krwią....wogole to jestem prawie pewna ze to jakas alergia pokarmowa...bo jakies grudeczki podskorne na czole jej wyskoczyly...sa koloru skory ale wczesniej ich nie bylo.... ...przeciez musimy gdzies dac te kupe do badania bo nie pomogą mojej Kruszynce
 ...przeciez musimy gdzies dac te kupe do badania bo nie pomogą mojej Kruszynce  i baaardzo mnie ogolnie wszystko to martwi...placze kiedy tylko bardziej o tym zaczne myslec...bo boje sie ze to bedzie cos powazniejszego...a wiadomo ze angielscy lekarze są jacy są...czy wpadną na to co jej dolega?
 i baaardzo mnie ogolnie wszystko to martwi...placze kiedy tylko bardziej o tym zaczne myslec...bo boje sie ze to bedzie cos powazniejszego...a wiadomo ze angielscy lekarze są jacy są...czy wpadną na to co jej dolega?  

co robić??? no i jutro kupuję kleik ryżowy, żeby mi pultasek urósł większy
  co robić??? no i jutro kupuję kleik ryżowy, żeby mi pultasek urósł większy   
  , atakuje nas normalnie jak pirania...i też biedna więcej marudzi...Ale nocki śpi, w dzień też nie jest tak źle...Ale może Ci się tak poukłada, że młoda w nocki się uspokoi? a w pracy bynajmniej się oderwiesz od tego siedzenia w domu! No a może zagęść jej na noc mleczko to dłużej pośpi co?
 , atakuje nas normalnie jak pirania...i też biedna więcej marudzi...Ale nocki śpi, w dzień też nie jest tak źle...Ale może Ci się tak poukłada, że młoda w nocki się uspokoi? a w pracy bynajmniej się oderwiesz od tego siedzenia w domu! No a może zagęść jej na noc mleczko to dłużej pośpi co? wolno Ci tego robić!!! nie przejmuj się na zapas...popytaj, poszukaj...napisz może do Kasi.k bo ona z Vikulą to już też wszystk oprzeszła, więc może coś poradzi?
  wolno Ci tego robić!!! nie przejmuj się na zapas...popytaj, poszukaj...napisz może do Kasi.k bo ona z Vikulą to już też wszystk oprzeszła, więc może coś poradzi? 

tak mi sie podoba jak dzieciaczki bawia sie stopkami..no cudny widok!!i oplula mamusie i tatusia dzis na odleglosc....normalnie splunela na nas...to
 tak mi sie podoba jak dzieciaczki bawia sie stopkami..no cudny widok!!i oplula mamusie i tatusia dzis na odleglosc....normalnie splunela na nas...to  bylo ladne ale zawsze to cos nowego dla niej...Zborra dobrze powiedziane"jak pirania"...nasza ma to samo...strach sie zblizyc a najbardziej atakuje dlonie...a palca jej dac?-mozna nie odzyskac
 bylo ladne ale zawsze to cos nowego dla niej...Zborra dobrze powiedziane"jak pirania"...nasza ma to samo...strach sie zblizyc a najbardziej atakuje dlonie...a palca jej dac?-mozna nie odzyskac  tylko ze u nas jeszcze zebow ani widu ani slychu...
 tylko ze u nas jeszcze zebow ani widu ani slychu...Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość