No i przyjemnego kopanka

no co TyNajpierw miałam wyrzuty sumienia, że nie idę do pracy
nasz od tygodnia uczy sie spac we własnym łóżkuA tak naprawde Julcia uczy sie spac w swoim pokoju zupelnie sama juz druga noc jestem ciekawa czy sie uda
Witaj Kasiu!!Nie wiem czy wiecie ale lekarz poradził że do szklanki można wycisnąć soczek z połówki cytryny. Nie ma to wpływu na wynik a przynajmniej smak nie jest tak tragiczny.
popireamGoonia napisał/a:
Najpierw miałam wyrzuty sumienia, że nie idę do pracy
no co Tydobrze ze masz szansę porządnie się wykurować,leż i wygrzewaj się
![]()
Kasiu mi magnez pomógł bardzo,ja na początku brałam nawet 5x dziennie,a teraz mam brać 3xGeneralnie powiedział że mam więcej leżeć. Dokładnie wygniótł mi brzuszek na wszystkie strony i powiedział że gdyby te napięcia częściej się powtarzały i do tego dołączył ból brzucha to mam do niego dzwonić. Narazie mam łykać 1x Nospę i 2x magnez.
Dostałam tez skierowanie na glukozęNie wiem czy wiecie ale lekarz poradził że do szklanki można wycisnąć soczek z połówki cytryny. Nie ma to wpływu na wynik a przynajmniej smak nie jest tak tragiczny.
Oprócz tego musze zrobic standardowe badanka krwi, moczu i dostać zastrzyk na przeciwciała.
Monia,DZiewczyny wyobraźcie sobie ,ze przez 26 lat byłam przekonana i nawet mam w książeczce zdrowia ,ze moja grupa krwi to 0 RH-,a teraz po zrobieniu grupy wyszło ,ze 0 RH+,podobno kiedyś wpisywali grupy jak leci i zdarzały się pomyłki
Co za kraj![]()
![]()
No racja, cos wymyslisz....Właśnie tak patrzę na swojego suwaczka i wychodzi, ze za 5 dni będę obchodzić 100-dniówkę!!! Trzeba to będzie jakoś uczcić
Mary ja niestety powtórzyłam badania 2 razy dla pewnosci, bo nie wierzyłam i sie potwierdziło,ze jednak 0 RH+Teraz cały czas i tak mam pewne wątpliwości, że napewno dobrze określoną tą grupę krwi, ale muszę wykazać jakieś zaufanie.
To szykuje się imprezka hihimary napisał/a:
Właśnie tak patrzę na swojego suwaczka i wychodzi, ze za 5 dni będę obchodzić 100-dniówkę!!! Trzeba to będzie jakoś uczcić
No racja, cos wymyslisz....
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot], Google [Bot] i 1 gość