wisienko dziekuje
tyle gratulacji co teraz zebraliśmy to jeszcze nigdy w zyciu z żadnego powodu
dziewczynki, nie wiem czy to możliwe, bo to dopiero 7-8 tc, ale zauważyłam, ze uwypukliło mi sie podbrzusze (tak nad samym wzgórkiem ) Czy to mozliwe, że juz widać, że ktoś tam rośnie?
I nie uwierzycie, ale w przeciagu 3 tygodni odkąd zobaczylismy II kreseczki przyatakowały mnie rozstępy na udach i zewnętrzna i wewnętrzna strona Az sie boje co to bedzie później
K@tk@, smaruj się oliwką dla niemowląt, albo kremami na rozstępy (tylko tymi przeznaczonymi dla cieżarnych). Ja sie smaruję od 4 msc i i tak mam na biuście straszne rozstępy, aż mi sie płakac chce jak je widzę a jak wiadomo one sie nie cofają (bynajmniej te sine ). na brzuchu całe szczescie nie mam, ale tak jak ty piszesz również po obu stronach ud mam, ale bielutkie, dlatego je nawilżam, żeby sie nie pogłebiały. Ah no i koleżanka powiedziała mi, że trzeba pić poza tym duuuużo wody niegazowanej , żeby org by cały czas dobrze nawodniony!
Tak tak co do wody to tżeba duzo pic i tak i tak, a roztepy no cóz oliwka super polecam ja też uzywam odkad zaszłam , zreszta zawsze jej uzywałam jonsona oliwka w żelu zawsze po kompieli na mokre cialo super i co do rozstępow tez mam na udach , troszke na biodrach mi wyszły i dwia na brzucholku, trudno!!!!
Kasiu pewnie, że mogło Cię wybrzuszyć Ja też tak miałam już 5tyg. Po prostu macica się rozpulchnia, a ja zawsze miałam płaski brzuch
A co do rozstępów to ja niestety nabawiłam się na cyckach A no i po porodzie wyszły na udach i pupie ale smaruje cały czas kremem i mam cichą nadzieje, ze znikną. A na brzuchu mi się nie pojawiły i jestem z tego powodu bardzo szczęśliwa
[ Dodano: 2007-09-18, 14:46 ]
Ah ale zapomniałam dodać, ze jak się patrzy na tą kochana kruszynę to przechodzi złość z powodu rozstępów
Kinga_łódź, jejq to już dwa miesiące??? Wiecie co jestem w szoku jak ten czas leci, juz dzisiaj sie dziwiłam,ze nasza K@tk@ juz w 8 tc,a ledwie wczoraj sie chwaliła,ze dwie kreseczki zobaczyła na teście