Awatar użytkownika
Kristi
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

19 wrz 2007, 07:37

Dzien dobry z rana,
U nas nocka super,malutka sie ani razu nie przebudzila i teraz tez jeszcze spijusia ale mysle ze juz niedlugo.Po sniadanku idziemy na spacerek bo potrzebuje pare rzeczy ze sklepu :ico_oczko: Pozatym to u nas pogoda tez nie za ciekawa,narazie nie pada ale i tak jest jakos tak mokro i zimno i ogulnie Brzydko.. Musimy sie cieplo ubrac z Nicolka i na spacerek marsz :ico_oczko: :-D
Ja juz od rana zmienilam posciel i ogulnie sie wyspalam :ico_oczko:
Miejcie Ladny dzionek i wpadne pozniej paptki :ico_oczko:

Awatar użytkownika
iwonap
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

19 wrz 2007, 10:11

hej baboski dzien dobry
ja na momencik
u nas ida zeby trojki
maly czoraj przespal caly dzien mial goraczke ponad 38 ...dzis rano 38.6 byslismy u lekarza bo u niego goraczka to cos niesamowitego .......wiec tak jest zdrowy i pani doktor zajrzala mu w paszcze i ida trojk.........maly jest jakis ospaly ......
lece bo juz sie tuli bidulek buziaki dla dzieciaczk,ow

Awatar użytkownika
Barbara
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

19 wrz 2007, 11:54

Dzien dobry i dowidzenia zarazem, jedziemy na 2tygodnie do mojej tesciowej do Krakowa, wiec bede miala sporo do nadrobienie po porwocie, bo tam nie mam dostepu do neta :ico_noniewiem:
Buziaczki dla Was i dla dzieciaczkow, dozobaczenia

Awatar użytkownika
justyna25
4000 - letni staruszek

19 wrz 2007, 12:27

witam :ico_haha_01:
Ale mnie od rana głowa boli nie moge wytrzymać :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:

[ Dodano: 2007-09-19, 12:28 ]
mała śmiechotka :ico_haha_01:

Obrazek

Mam nowy wózek hihi :-D :-D

Obrazek

Awatar użytkownika
Kristi
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

19 wrz 2007, 12:50

Witajcie Baboski :ico_haha_02:
Ja jestem pracowita dzisiaj.. Umylam juz wszystkie okna (nareszcie :ico_oczko: ) i nawet posprzatalam na korytarzu :ico_brawa_01: A moje dzieciatko slodkie sobie spijusia juz godzinke a ja mam troche czasu wolnego :ico_oczko: Mysle czy moze trawe bym skosila chociaz mala czesc ale niewiem jeszcze zobacze jak sie mala obudzi i czy nie zacznie padac.. bo pogoda brzydka.. W kazdej chwili moze zaczac padac deszcz..

Basia to zycze ci milego pobytu u tesciowej.. o rety 2 tygodnie i non stop sie przez ten czas widziecie.. ja bym chyba z moja nie wytrzymala 2 tygodnie non stop.. no moja tesciowa to inna bajka... Wracaj szybko Pozdrowiam papa :ico_oczko:

Justyna super foteczki Adusi :ico_oczko: :ico_brawa_01: Maly smieszek..A ty wez sobie jakas tabletke na bol glowy i ci bol minie :ico_oczko:

Magdalena_82
Wodzu
Wodzu

19 wrz 2007, 16:34

cześć dziewczynki
My od rana mamy roboty, poojechałam z Antosiem do miasta pozalatwiać ostatnie sprawy...zepsuły mi sie okulary ale poszłam do optyka i zrobił mi za darmo...to dobrze bo się już bałam... :-)
Antek nie spał dzisiaj wogóle w dzień, ale teraz Go położyłam, mam nadzieję ze niebędzie spał długo...bo co w nocy będzie robił.
Bajzel mam okropny w domu przed ta przeprowadzką...aż już patrzeć nie mogę....wszystko na podłodze....a do tego Antoś wywala wszystko z szafek....
:ico_olaboga:

Basia miłego odpoczynku...oj beedziesz miała do nadrobienia. :ico_oczko:
Iwonka oby te zębiska szybko wyszły i dałý spokoj Piotrusiowi.
Justyna Adusia piękna :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Kristi
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

19 wrz 2007, 21:08

Dobry wieczor :ico_oczko:
Moje kochane dzieciateczko sobie spijusia,jakos szybko ostatnio zasypia ale to moze zrozumiale bo jest w ciagu dnia bardzo zywa i aktywna i spi tylko (dzisiaj spala od 12 00 do 14 00) i ladnie mi zasypia wypije tylko herbatke ja ja delikatnie pobujam i klade do lozeczka i juz spi sobie spokojnie.Oh ciesze sie ze tak jest bo jednak spanko tez duzo robi dla takiego malego bobasa i pomaga odpoczac i mala nabiera nowych sil na kolejne dni :ico_brawa_01: :ico_oczko:
A ja dzisiaj kosilam trawe na naszym ogrodku z przodu i na ten rok mam z trawa spokoj,teraz tak slicznie wyglada taka krociutka :ico_brawa_01: :ico_oczko: :ico_wstydzioch: Pozatym moja tesciowa przyszla jak bylam w trakcie koszenia tej trawy i caly ogrodek mi powyplewiala.. :ico_szoking: :ico_oczko: Nie jest zla kobieta ta moja tesciowa,czasami sobie mysle ze troche tez lezy we mnie ze nie potrafie sie tak jakos calkowice otworzyc przed nia bo np.boje sie ze bedzie miala wiekszy wplyw na Nicolcie niz ja.. a niepotrzebnie.. bo to ja jestem mama i ja bede miala decydujace i ostatnie slowo a nie babcia :ico_nienie: :ico_oczko: :ico_brawa_01: No ale zobaczymy jak to sie wszystko pouklada..
A teraz zamiast kolacjii jem sobie gruszki takie z puszki w sosie super dietka :ico_oczko: I ciesze sie ze nie musialam plewic bo nie cierpie wyrywac tych wszystkich chwastow i czasami fajnie jest miec tesciowa pod reka..
I ciesze sie tez bo jak teraz bylam u lekarza to nie przytylamani kg.. tylko nawet okolo 2 kg schudlam,a glodna nie chodze :ico_oczko: :ico_nienie: I mam troche ruchu i spalam te kalorie a moja fasolka ma sie przy tym dobrze i jest Ok.

Maggie pomysl sobie ze juz niedlugo i ten bajzel :ico_oczko: sie skonczy i bedziecie na swoim,nowe mieszkanko,i napewno bedzie nowy (drugi) dzidzius wiesz tak ci powiem ze na tamtym starym mieszkaniu jakos nam nie wychodzilo z dzidziusiem... A jak sie przeprowadzilismy na nowe to odrazu wszystko sie udalo i mamy Nicole a za niedlugo druga dzidzie :ico_oczko: Kuzynka mojego meza powiedziala ze Na nowym gniezdzie (czyli mieszkaniu) zawsze wychodzi :ico_oczko: A ona cos o tym wie bo na swoje dziecko czekali z mezem 4 dlugie lata :ico_szoking: :ico_oczko: Ale udalo sie,a moja sasiadka starala sie z mezem o dziecko 10 lat :ico_szoking: :ico_szoking: No tak bywa czasami :ico_oczko:

A ja teraz pobede na TT i tez zmykam za niedlugo do lozeczka :ico_oczko:

Magdalena_82
Wodzu
Wodzu

19 wrz 2007, 22:17

Maggie pomysl sobie ze juz niedlugo i ten bajzel :ico_oczko: sie skonczy i bedziecie na swoim,nowe mieszkanko,i napewno bedzie nowy (drugi) dzidzius wiesz tak ci powiem ze na tamtym starym mieszkaniu jakos nam nie wychodzilo z dzidziusiem... A jak sie przeprowadzilismy na nowe to odrazu wszystko sie udalo i mamy Nicole a za niedlugo druga dzidzie :ico_oczko: Kuzynka mojego meza powiedziala ze Na nowym gniezdzie (czyli mieszkaniu) zawsze wychodzi :ico_oczko: A ona cos o tym wie bo na swoje dziecko czekali z mezem 4 dlugie lata :ico_szoking: :ico_oczko: Ale udalo sie,a moja sasiadka starala sie z mezem o dziecko 10 lat :ico_szoking: :ico_szoking: No tak bywa czasami :ico_oczko:
Kristi Kochaniutka, och dziekuje Ci za te słowa, jakos podniosły mnie na duchu...chciałabym już drug dzidzię...marzę o dziewczynce Gabrysience :-)

Dzisiaj znowu troszkę popakowaliśmy, Antoś Nam "pomógł" :ico_oczko:
Coś długo dzisiaj nie mógł zasnąć :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2007-09-19, 22:37 ]
Dobrej nocki , dziewczynki :ico_papa:

Awatar użytkownika
Aginka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

19 wrz 2007, 23:07

Hm... dziewczyny ...mam doła... nie mogę spać ...

a może poprostu rozbiera mnie choróbsko ??? - chyba wolałabym ....

:ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

Awatar użytkownika
pata
4000 - letni staruszek

20 wrz 2007, 07:45

witajcie ,nas wczoraj nie było :ico_wstydzioch: bo mieliśmy zalatany dzień , zadzwoniła przyjaciółka że możemy przyjechać odwiedzić 8 dniowego piotrusia i pojechaliśmy mały po prostu boski,jak laleczka i bardzo grzeczny ,kubuś taki nie był :ico_oczko: nie przeszkadzały mu harce kubusia słodko spał :-D i ogólnie ładnie śpi i je co 3 godziny ,gdzie Kubus przez pierwsze 3 mce cały czas na cycu wisiał :ico_haha_01: fajnie było normalnie się zakochałam :-D powklejam wam fotki
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
aginka kochana dużo zdrówka

[ Dodano: 2007-09-20, 07:48 ]
a no od wczoraj mamy 7 ząbka długo wyczekiwana dwójkę dolną ale dziąła w miejccu dolnych 4 takie spuchnięte że szok :ico_szoking:

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”