wróciłam...byliśmy w końcu u siostry mojej mamy, spacerowałam z Michem a ona wciąż śpi. Więc teraz po karmieniu siedzi kochana z 1,5 godziny przed kąpielą, żeby mi usnęła potem!
Maya no to

dla Mayi!!! super!!!
Kate_k82 Ty weź się w garść!!! to niełatwe po takim czasie pokazać komuś, że pod grubą warstwą takiej uległości jest i normalna kobieta, żywy człowiek, który ma swoje życie! ale jak tego nie zrobisz teraz, to wiesz co...będzie tylko gorzej! nie liczyłabym na wielkie zmiany...ale
musisz być silna, twarda i uświadomić sobie, że robisz to dla zdrowia całej Waszej rodziny! bo jak Ty będziesz nieszczęśliwa, to i Mat ucierpi...i Wasze relacje z T będą się sypać i jechać po równi pochyłej w dół...

możesz na to pozwolić!!! a w ogóle jak to jest, że T mógł wejść na TT??? zna hasło? jeśli tak to zmień to! ja sobie nie wyobrażam takiej inwigilacji...

to jak życie na wiecznym podsłuchu i uzewnętrznianie się z każdej myśli...to chore, tak nie można!!! ok, małżeństwo ma swoje prawa...ale jesteście w końcu odrębnymi ludźmi...Pamiętaj że my Ci zawsze pomożemy! i z nami dasz radę...
Jagódka a Ty jak??? lepiej troszkę??? i święte słowa...ja też jak bym tak miała jak
Kate to bym klęła na czym świat stoi!!!
Ale Hanusia ma ubaw! se siedzi obok mnie w leżaku i się tak śmieje i gada, że jestem w

a jutro wreszcie przyjdzie smok do kaszki!

bo łyżeczką idzie...ale na noc mogłabym jej w butli dać...
ok, idę coś zjeść...potem polukam ciut na taniec z gwiazdami, kąpiel, karmienie i szymon majewski!!!
zajrzę później!