hey dziewczyny!!!
Polozylam Vinee spac,ale chyba jeszcze sie cos wierci u gory,bo slysze jakies odglosy,hihi..mam nadzieje,ze zasnie..u nas dzis rano bylo piekne sloneczko,a teraz masakra leje jak z cebra...dobrze,ze prania nie powiesilam na ogrodku,cale szczescie na stojaku wisza,bo bylo by wszystko totalnie mokre..
Dziewczyny ale zescie popisaly,
malo juz co pamietam z tego wszystkiego..
Martus fotki superanckie...tak sie zastanawialam jak pisalam kto to ten mlody,a teraz mi sie przypomnialo,ze to przeciez brat Twojego Jacka...ale mam skleroze..hihi
Widac na fotkach,ze juz himory dopisuja i ze wszystko gra...
Franio jak slicznie sobie spi w wozeczku
slodko wyglada jako raper!!!
a gdzie tesciowa?dlaczego nie ma jej na fotkach?jestem jednym slowem zawiedziona..
ale numer z tymi gumkami...swietna masz tesciowa,przynajmniej sie nie nudzisz...
hihih
Madziorka rzeczywiscie Twoj
Leos wyrosl,slicznie wyglada w tych ciuszkach i czapeczce,model maly
na jego usteczka moglabym patrzec i sie zachywycac godzinami!!!
Sandrusia super,ze sie spotkalas z Agniesia
cos rzadko do nas ostatnio zaglada,pogon ja troszke,zeby do nas wpadla na TT...I widzisz juz sie troszke pozbylas ubranek i mozesz kupowac nowe dla Kubusia!!!hihihi
Ela znowu nas opuszczasz
pochwal sie zakupami ciuszkowymi dla Kondzia i to szybko....
Emilka jeszcze raz dla Was zdrowka kochani!!!
Anetusia witaj u nas na watku,na pewno sobie poradzicie i szybko sie zaklimatyzujecie w Uk..powodzenia juz zycze!!!
Kasiula co do przeprowadzki to jeszcze nic nie wiemy,ale jak bede cos wiedziec to zaraz Wam napisze ma sie rozumiec!!!a jak tam oponka po pizzy....umialas dojsc do domu po wyzerce?
Lucy gdzie nam przepadlas???
Gosi tez cos nie widac od rana,pewnie zapracowna siedzi nasza mamuska!!
A ja siedze i zajadam sie pyszna salatka,ktora pierwszy raz zrobilam,.wyszla pychota..mniam mniam..Bablu mam wrocic wczeesniej jakos kolo 13 wiec mam nadzieje,ze sie jeszcze zalapie na troche..hihih
My wczoraj nigdzie nie bylismy,bo po pierwsze pogoda byla do kitu,a po drugie wzielismy sie za sprzartanie,ja gore lazienki i pokoje,Bablu dol,jeszcze tylko kuchnia zostala,bo nie dalismy wczoraj rady,Vinee tez pomagala i zmagala sie z odkurzaczem,koniecznie chciala go ujezdzic..hihi