A Maya w tym czasie prubuje raczkowac na podlodze...hihihi...brzusia jeszcze nie potrafi podniesc do gory i na rekach maszerowac ale sunie nim fajnie po podlodze...robie fotki...moze uda mi sie to pokazac..postaram sie....

(
( 

z Tomka też raczej nic tam nie widzę zresztą zaraz wkleję Wam nasze zdjęcie to może ocenicie same, byłabym wdzięczna, bo już sama nie wiem co mam odpowiadać ludziom jak się mnie pytają do kogo podobny
  z Tomka też raczej nic tam nie widzę zresztą zaraz wkleję Wam nasze zdjęcie to może ocenicie same, byłabym wdzięczna, bo już sama nie wiem co mam odpowiadać ludziom jak się mnie pytają do kogo podobny

pytam o co chodzi?? a on , że mały miał się bawić do 9 a on prawie już płaczę
 pytam o co chodzi?? a on , że mały miał się bawić do 9 a on prawie już płaczę   mówię, mu - to weż go z maty - pewnie sie znudził ..a on dalej - ale miał sie bawic do 9
 mówię, mu - to weż go z maty - pewnie sie znudził ..a on dalej - ale miał sie bawic do 9   hyhyhyhhyhy dobre - ale poradził sobie bawił 2 godziny , położył spac - dał jeść ... ja wróciłam i potem pojechałam latac po sklepach z koleżanka - wróciłam ok 18.30 - chwila zabawy z małym i kapanie i spac ...padam .... lece poczytac i do  ...
 hyhyhyhhyhy dobre - ale poradził sobie bawił 2 godziny , położył spac - dał jeść ... ja wróciłam i potem pojechałam latac po sklepach z koleżanka - wróciłam ok 18.30 - chwila zabawy z małym i kapanie i spac ...padam .... lece poczytac i do  ... 
  na zachętę!
  na zachętę!   
  jutro będę u lekarza to się dopytam, ale mi się wydaje, że ta witamina akurat dla dzieciaczków jest bardzo ważna!
  jutro będę u lekarza to się dopytam, ale mi się wydaje, że ta witamina akurat dla dzieciaczków jest bardzo ważna! ściągałam!
  ściągałam!   i czasem ich słuchamy i tańczy my po pokoju!
  i czasem ich słuchamy i tańczy my po pokoju!   a ogórka to już jej śpiewam od kilku miesięcy
  a ogórka to już jej śpiewam od kilku miesięcy   
  i muszę na szymona...iść do rodziców...Byliśmy w lesie...ale raczej pospacerować...potem w domu troszkę zabawy, kąpiel...zrobiłam w 1smoczku dziurkę taką jedną większą...do kleiku...i 100ml wciągnęła jak błyskawica! heehe...ale już marudzi...ciekawe co tym razem...Ja
  i muszę na szymona...iść do rodziców...Byliśmy w lesie...ale raczej pospacerować...potem w domu troszkę zabawy, kąpiel...zrobiłam w 1smoczku dziurkę taką jedną większą...do kleiku...i 100ml wciągnęła jak błyskawica! heehe...ale już marudzi...ciekawe co tym razem...Ja   jej ubrania...obejrzałam mjak...i teraz się spieszę żeby się wyrobić...zajrzę na dobranoc
  jej ubrania...obejrzałam mjak...i teraz się spieszę żeby się wyrobić...zajrzę na dobranocWróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość