KAJUNIA25 no to super ze wypad do fryzjera sie udał no i ja tez chciałabym cie zobaczyc w nowej fryzurce a tak na marginesie to ja cie jeszcze wcale nie widziałm,moze nam sie pokazesz teraz co?
A i wklej jakie butki kupiliscie dla małej ja tez kupilam jakis miesiąc temu Amelce butki sztywne za kostki moze widziałas je bo je wkleiłam nawet kosztowały 49zł w CCC :) i tez głownie do chodzenia w chodziku z takim zamiarem je kupilsmy włąsnie zeby kostki jej sztywno trzymały i zeby sie nozki nie krzywiły hi hi
EVA1977 wklejaj wklejaj foteczki ja uwielbiam ogladac ale sliczne a jak Dominis piekie wcina bananka hahahahaha, Amelka cos bananka nie lubi jak narazie chyba za drętwy dla niej a w ogóle cos mało je owockow ale moze jak podrosnie jej sie odmieni tak na to licze ;)
MALGORZATka no to trzymam kciuki zeby małemu posmakował kompocik ;). A z tym nocniczkiem to wiesz to dopiero poczatki zobaczymy narazie nie zachwalam bo to roznie z nociczkiem bywa hi hi hi ale dzis zrobiła ale numer ja sie cieszyłam jak głupia hahahhaha
No a co do aparatu i kamerki to ty sie nie przejmuj my dopiero w zeszłym roku nabylismy aparacik a kamerke teraz jak sie melcia urodziła powiedziałm mezowi ze musi byc kamerka w domu przy dwójce dzieci hi hi hi jakos sie odłozyło kaske i udało ale wydatek nie lada no na pare latek bedzie.
HEKKATE my kupilismy kamerke SONY DVD MODEL 109E jak ją kupowalismy to była sprowadzana do polski bo w media markcie albo w innych tego typu skelepach jeszcze tego modelu nie mieli tylko model 106E praktycznie to samo ale roznica w przetwarzanym dzwięku ;)
No jestesmy zadowoleni na małą płytke sie nagrywa potem zrzuca maz do kompa i juz. Jk sie chce mozna usunac wybrany filmik wszysto sie dusi tzn. chodzi mi o chodzenie po menu to na wyświetlaczu jest fajna naprawdę ;)
Podam ci linka jesli chesz zobaczyc jak ona wyglada-dodam ze jest malutka naprawdę na zdjeciu tylko na wieksza sie wydaje ale miesci mi sie w mojej jednej dłoni hi hi hi ale tak spadła cenowo ze szok bo kupowalismy ja w lutym za 1700zł a teraz jest juz za 1400 niecałe hi hi
http://www.topmarket.pl/kamery_dvd/SONY ... _109_E.php