a w dzień to ja nie wyrabiam a one szaleją z postami
 a w dzień to ja nie wyrabiam a one szaleją z postami   

Na mnie chyba już też najwyższa pora. Mówię więc dobranoc. I do jutra, mam nadzieję że uda mi się tu wpaść
 Na mnie chyba już też najwyższa pora. Mówię więc dobranoc. I do jutra, mam nadzieję że uda mi się tu wpaść  Chociaż właściwie nie powinnam iść spać tylko pisać i pisać, żeby te co piszą tyle w dzień
 Chociaż właściwie nie powinnam iść spać tylko pisać i pisać, żeby te co piszą tyle w dzień  miały co czytać, to może tyle by nie napisały
 miały co czytać, to może tyle by nie napisały  

raczej chciałam zobaczyc choć na zdjęciu wielkość otworu...
  raczej chciałam zobaczyc choć na zdjęciu wielkość otworu...  
  ale tak z 6500mogłaby walnąć...Ale się rozmarzyłam...za te 3tygodnie to zadowoli mnie każdy przyrost wagi...
  ale tak z 6500mogłaby walnąć...Ale się rozmarzyłam...za te 3tygodnie to zadowoli mnie każdy przyrost wagi...

U mnie też dzień kupą zaczynamy, właśnie stękania na leżaczku odchodzą
 U mnie też dzień kupą zaczynamy, właśnie stękania na leżaczku odchodzą   Przebieranko, zabawa i drzemka. A Sikor jeszcze śpi, wczorej oboje usnęliśmy w opakowaniu
  Przebieranko, zabawa i drzemka. A Sikor jeszcze śpi, wczorej oboje usnęliśmy w opakowaniu   Obudziliśmy się o 2.00
 Obudziliśmy się o 2.00  
 A tak poważnie to może Ty za często jednak coś jej podtykasz, może jakby miała dłuższe przerwy to bardziej by zgłodniała, bo przecież wiadomo, że jak się je mało i często to mniej się tyje niż jak duże porcje. Nie wiem sama co Wam poradzić, taki już urok pewnie dzieciaczków, ale chyba tak lepiej niż jakby miało mieć nadwagę, przynajmniej takie jest moje zdanie. Bo jak dziecko starsze, łatwiej mu coś podtykać do jedzenia niż odmawiać.
 A tak poważnie to może Ty za często jednak coś jej podtykasz, może jakby miała dłuższe przerwy to bardziej by zgłodniała, bo przecież wiadomo, że jak się je mało i często to mniej się tyje niż jak duże porcje. Nie wiem sama co Wam poradzić, taki już urok pewnie dzieciaczków, ale chyba tak lepiej niż jakby miało mieć nadwagę, przynajmniej takie jest moje zdanie. Bo jak dziecko starsze, łatwiej mu coś podtykać do jedzenia niż odmawiać.

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość