Awatar użytkownika
Aginka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

26 wrz 2007, 15:57

A my wróciliśmy od lekarza ...mała zdrowieje ale mam dawać jej antybiotyk do końca ... czyli mam go jeszcze na jakieś 2 dni ....

A po lekarzu pojechaliśmy z kapikiem do fryzjera ..... i mamy nowe fryzury ... ale do swojej muszę sie przyzwyczać ... :ico_noniewiem:

diem
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

26 wrz 2007, 19:12

Aginka ... czekamy z niecierpliwoscia na foto nowych fryzur !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[ Dodano: 2007-09-26, 19:18 ]
iwona super , Piotrus ma sliczne slipka i takie slodkei spojrzenie :ico_brawa_01: :ico_haha_02: ale mama tez ma oko nie z tej ziemii :-D :ico_oczko:

ja dzis kupilam farbe do wlosow :-/ no wlasnie FARBE a mial byc szampon ... bo przeciez juz od ponad 1,5 roku nie farbuje, podcinam i chce wkoncu pozbyc sie odrostow i zachowac swoj kolorek ... uzywam szamponow kolor. raz na 5 miesiecy ... a dzis przez pomylke kupilam 2 farby ... i wszystko przez mojego D :ico_zly: poganial mnie doslownie... marudzil,ze nie mamy czasu bo zaplacil za godz. na parkingu :ico_noniewiem: ... nie ma sily , najwidoczniej tak musialo byc :-D oczywiscie moglabym pojsc i wymienic , ale niecierpliwa ze mnie dusza i juz najchetniej chcialabym miec cos nowego na glowie ...

Awatar użytkownika
zubelek
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 wrz 2007, 19:26

Witajcie :ico_wstydzioch:
Ja już na tylu wątkach że dałam sobie spokój z rówieśnikami :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:
U mnie też już 2 tydzień choróbsk,najpierw Gabi teraz zuzia no i mnie bierze.
Z resztą gdzie nie czytam tam chore dzieciaczki.
Tęsknota za M nas zjada,szukamy mieszkania w Belfaście lub okolicach,mam nadzieję,że niedługo dołączymy do mojego M :ico_sorki:
Pozdrawiam Was mocno i całuję Wasze dzieciaczki,życzę Im duuużo zdrówka.

Awatar użytkownika
pata
4000 - letni staruszek

26 wrz 2007, 20:22

i ja też sie wytłumaczę że znów nas nie było :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:
kubus miał katarek i ja też strasznie sie źle czułam :ico_chory: :ico_chory: :ico_chory: ,na szczęście już lepiej :ico_sorki: kubus jeszcze troszkę ma katarku
buziaki dla chorowitków :ico_buziaczki_big: i zdrowych dzieciaczków :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:

Awatar użytkownika
zubelek
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 wrz 2007, 20:28

pata, ale co... :ico_wstydzioch: bumela na całego :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Kristi
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

26 wrz 2007, 21:55

I jestem na chwilke :ico_oczko:
U nas nic nowego,mala kaszle ale juz nie wymiotuje i nie dalam jej jeszcze zadnego czopka :ico_oczko: Jakos niemam dzisiaj wenny do pisania.. :ico_wstydzioch:

Aginka pochwal sie nowa fryzura :ico_oczko: :ico_brawa_01:

Diem a ty sie pochwal tez nowa fryzura a dokladnie kolorkiem :ico_oczko:

No nic ja uciekam do jutra dobrej nocki papa

diem
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

26 wrz 2007, 22:36

wlasnie mam na wlosach kolorek, z achwile ide splukac ... zobaczymy jutro jakie sa efekty :ico_noniewiem:

dobranoc :ico_haha_02:

[ Dodano: 2007-09-27, 09:46 ]
hej hej :ico_haha_02:

ja zapraszam na kawunie :ico_kawa: :ico_kawa: :ico_kawa:

wlosy pofarbowalam i kolor jest taki jaki mial byc ...choc chyba spodziewalam sie ,ze bedzie odrobine ciemniejszy ... najwiekszy plus, o kotrym zapomnialam wspomniec : orzechowy braz to kolor :-D i wygladam teraz jakbym sie urodzila w tych wloskach :ico_haha_01: jest tak zwyczajny :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig:

ale o to mi chodzi, zadnych ekstrawagancji ( juz mialam rozne kolory i krotkie i dlugie wlosy i dredy nawet ...) calkowicie naturalnie :one:

wstawac kochane!!!!!!!!!!!!!!!! :569:

Awatar użytkownika
Kristi
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

27 wrz 2007, 10:44

Dzien dobry i ja tez juz wstalam :ico_oczko:
U nas nocka ok,mala spala spokojnie,i juz od 8 00 jestesmy na nogach :ico_oczko: A teraz moj kochany dziewczynek sobie spi znowu,jest jakas taka oslabiona przez ten wirus infekcje to straszne :ico_olaboga: :ico_chory: No ale wiem ze jak spi to jej spanko :ico_spanko: pomaga i zdrowieje i nabiera sily,Ogulnie mamy nie za ciekawa pogode,i nic mi sie dzisiaj niechce :ico_wstydzioch: Ale jeden dzien w tygodniu moge sie poobijac :ico_oczko: Czysto w domku mam,a jutro idziemy na urodziny do mojego tesciuncia bo bedzie mial juz 64 latka (tak jak moja babcia kochana ale babcia bedzie miala dopiero w grudniu urodzinki :ico_oczko: )
Teraz musze poszukac jakiegos wierszyka milego na urodzinki :ico_oczko:

Diem ciesze sie ze jestes zadowolona z koloru wlosow to wazne :ico_brawa_01: :ico_oczko: Ja narazie nie farbuje ani nic z moimi wlosami nie robie.. sa jakie sa z odrostami itd.. :ico_wstydzioch:

Miejcie ladny dzien buziaczki papa

Awatar użytkownika
iwonap
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

27 wrz 2007, 10:58

milego dnia baboski i my sie witamy

[ Dodano: 2007-09-27 ]
i z :ico_noniewiem: now cisza........

Awatar użytkownika
justyna25
4000 - letni staruszek