i ja sie witam..
wczoraj mieliśmy wolny wieczor, mała jak zasneła to poszlismy sami do mojej siostry na karty, mama zgodziła sie zostac z nia do 23 wiec spoko, bo tak niespodziewanie to wyskoczyło...wogóle po wieczornym jedzeniu to takiego pawia mała puściła ze nawet nosem jej poleciało, ale sie wystraszyłam
dzis dzionek miło sie zaczał, oczywiscie zapomniałam o dniu chłopaka

ale coz dałam Arkowi :ico_buziaczki_big: i musiał sie zadowolic..
kate k82 no ten motyw z piżamą to

warte, na prawde...
anes zazdroszcze zakupów, ja czekam az pieniazki październikowe przyjdą i tez ruszam na zakupy, wczoraj juz upatrzyłam czape, rekawiczki i kurteczke dla Miluni, musze jeszcze w cos zaopatrzyc siebie i meza, oczywiscie.....
lece konczyc obiad.
[ Dodano: 2007-09-30, 14:08 ]
chciałam jeszcze cos o tych pampersach...my tez jeszcze na 3, choc 4 juz leza w zapasie, ale roznica miedzy nimi jest spora i tak sie waham z uzywaniem ich i poki co dokupuje cały czas 3
a jeszcze
jagodka musze koniecznie sprobowac ten przepis twoj bo uwielbiam fete!! na pewno podziele sie wrazeniami smakowymi..
a ty uwazasz ze te słoiczki to są nie dobre dla naszych maluszków?? ja tak wczoraj oglądałam co tam byłoby fajnego dla Mili ale jeszcze nic nie kupiłam, jakos nie umie sie przekonac do innyc hpotraw jeszcze..