Cześć dziewczyny!!!!!!!!! Ale żeście naklikały
Co do tematu seksu, to ja ostatnio czuje się jak dziewica, jakbym wogóle tego nie robiła, całkiem chyba zapomniałam co i jak, mój miniuś może by i coś chciał, ale ja jak tylko przykładam głowę do poduszki to zasypiam!!!!!!!!! Tylko nie wiem jak będzie z tą córeczką, jak my ją zrobimy, chyba in vitro się zapłodnię

A z czekoladą na córeczkę to się u mnie nie sprawdziło!!!!!!!!!!!!
Jeśli chodzi o kombinezon to jestem zajebista, zamowiłam na allegro, były podane wszystkie długosci wszystko OK, tylko mama mądra tak obliczyła dlugości, że ten kombinezon owszem będzie na zimę, ale przyszłą zimę
A ja Oskarkowi od 3 dni zakładam już kurteczkę jesienną, bo się już zimno u nas zrobiło, no i do tego nadmorski wiaterek coraz silniejszy!!!!!!!!!
My też mamy łóżeczko turystyczne i też już obniżyłam, bo z tym górnym poziomem było już zbyt ryzykownie!!!!!!!!!!!!!!!!
W związku z teściowymi to stwierdzam,że chyba normalne teściowe to gatunki na wymarciu!!!!!!!!!!!!!
Moja oczywiście chciała żebyśmy dzisiaj przyszli, ale takiego wała!!!!!!! Jak chce zobaczyć to niech przyjdzie, ja na pewno tam nie pójdę, jeszcze ostatnio zaczęli lekko ujmując nadużywać alkocholu, więc powiedziałam dość, jeszcze raz zdarzy się że będą wypici jak przyjdą, to będzie całkowity koniec kontaktów!!!!!!!!!!!!!!
[ Dodano: 2007-09-30, 18:03 ]
Parę zdjęć............
[ Dodano: 2007-09-30, 18:06 ]
to właśnie kurteczka jesienna,
Hektorka się pytała to rozmiar 74
[ Dodano: 2007-09-30, 18:09 ]
[ Dodano: 2007-09-30, 18:11 ]