Karolas Sandrusia buziaczki dla
Amelki i Kubusia z okazji 8 miesięcy!!!
mamcia ale super zdjecia!! Maż barzdo przystojny!! Ale gajnie ze sobie tyle nakupowałaś!! Ale ja bym chciiałą sobie gdzieś wyskoczyć na zakupy! Musze coś pomyśleć. Już za miesiąc mam urodzinki wiec bedę mogła sobie powybierac co bedę chciała dostać od rodzinki, a zawsze właśnie z ciuszków wybieram sobie prezenty, albo buty! Lubię jesień bo mam urodziny i imieniny!! Masa prezentów!! Piękne to zdjęcie z latarnią nocą!!
Iwona 77 ale fajowe zdjęcia ze spacerku! Patryk jest śliczny! Zdjęcie z jęzorkiem bardzo mi się podoba!
asiam mam nadzieję ze Łukasz wyzdrowieje szybciutko!! Oby sił Ci starczyło żeby się zajmować chrusianym bączkiem!!
ML Tobie również śle buziaczki i życzenia szybkiego powrotu Tobisia do zdrówka!!
hekkate wiesz, chyba nie doczytałam dobrze tego co napisałaś o tym siadaniu i ząbkach!! Masz rację, w takim razie to prawda że albo jedno albo drugie!!
Hare Ty kobieto miałaś celiakię czy tylko jaką alergie? Ja mialam celiakie i dlatego też trochę mam opory przed wprowadzaniem glutenu, ale mimo wszystko nic naszym dzieciom nie grozi póki je karmimy piersią. Mnie ujawniła się choroba jak po 13 miesiącach mamma przestała mnie karmić piersia. Wcześniej jadłam gluten ale jednak mleko matki odczulało mnie i nic wcześniej nie wyszło. Na szczęście mama tak długo mnie karmiła, bo gdyby skończyła wcześniej to mogłabym tego nie przeżyć. Zbyt wątły orgazizm nie poradziłby sobie. a tak byłam już pulchniutka i odchowana, ale i tak przez 3 lata przytyłam 80 dag. Ważyłam trochę ponad 11 kilo w wieku 13 miesiecy a po 3 latach 12 i trochę. Miałąm liche włoski, bez ząbkow, ogromny brzuszek i rachityczne nóżki i rączki. A lekarze z centrum żdrowia Dziecka mówili że taka moja uroda!! Bo nie znali się i nie potrafili stwierdzić celiakii. Tylko lekarz wiejski jak mnie obejrzał to się zorientowal i wysłał mnie na badania pod kątem nietolerancji glutenu. Ach, szkoda gadac! Lekarze... Tyle ile moja mama się wycierpiałą jak ja byłam mała to normalnie szok! Aż mam ja ochote nosiuć na rękach za to ile dla mnie zrobiła!! JAk mi piekła chleby, walczyła żeby zdobyc mąką i inne prdukty, stworzyła TPD koło przyjaciół dziecka z celiakią. Na początku lat 80tych nic nie było, ale mama stawała na rzęsach żeby coś zdobyć przez kurię i inne miejsca!
Bardzo kocham moją mamę!!!!
[ Dodano: 2007-10-01, 18:48 ]Magdzinka ale cudowne zdjęcia!1 Ale macie super plac zabaw, a Lazienki są bajeczne, szkoda ze stolica tak daleko...
Bardzo mi sie podoba zdjęcie jak Joasia siedzi i wygląda jak dorosła panniczka!!!