Kocura Majeczka śliczniuchna, taka landryneczka
Ulamisiula brawa dla mamuśki i Benia
pazdziernikowka bede.. nie bede do Was pasowala chyba :-(
a co to wogóle za jakieś głupawe myśli

jesteś jedną z nas i tyle, i my Cie nigdzie na inny wątek nie puścimy

no i przecież nie bez powodu nowy wątek na niemowlaczkach ma nazwe "dzieciaczki mamuś z terminem wrzesień" a Nell to też z terminu wrześniowa, tak że spokojnie na nią poczekajmy
jeszcze tylko Lalka i MamaZuzi i przenosimy sie na niemowlaczki
teraz pojechal z Zuzia do sklepu po cole i czipsy dla mnie
no korzystajcie z niezdrowego żarełka teraz bo później matka karmiąca to musi sobie odmawiać tych zakazanych przyjemności

kurde... a tak napiłabym sie tej zimnej coli
Jasiu jak poje, odbije sie mu, to po prostu go odkladam, czasami daje smoka czasami nie... On bawi sie raczkami, czasami cos tam pokweka, ale nie reaguje na kazde jego mrukniecie, oglada sobie swiat a potem sam zasypia
mój dokładnie to samo, jak poje to kłade go do łóżeczka albo do wózka i on sie tak rozgląda a później zasypia.
My wróciliśmy od dr, dostałam ochrzan bo pożaliłam sie dr że moje karmienia trwają godzine i w nocy mi ciężko a on mi na to żebym zaczęła skracać te karmienia bo zrobie SOBIE krzywde mając dziecko przy cycu non stop

więc juz w samochodzie jak go karmiłam to 15min i koniec wyjełam mu cyca i wsadziłam smoczka o dziwo spokojnie to przyjął...pewnie dlatego że zaraz jechaliśmy samochodem a on zawsze wtedy śpi
aaa i dr powiedział ze Szymuś ma delikatnie asymetryczną główke przez to że lezy ciągle na jednym boku i jego ciałko układa sie zawsze w którąś strone a nie na prosto:ico_szoking: normalnie płakac mi sie zachciało

ale lekarz mnie pocieszył że to kwestia kilku miesiecy i bedzie ok, a od razu nam to mówi żeby tego nie zaniedbać. jutro mam dzwonic do dr bo ma dać nam namiary na rehabilitanta specjaliste od takich maluszków żeby jeszcze on ocenił i ewentualnie pokazał nam jak mamy malego układać i z nim ćwiczyć.
kurcze dobrze że pojechalismy na ta wizyte, oczywiscie pediatra u nas w ośrodku zdrowia nic sie nie dopatrzyła jak byliśmy na konsultacji.