Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 paź 2007, 22:20

Baby...chorowite cholery!
Moja Misia już śpi chyba ponad 2godziny...Na podwieczorek wcięła kleik z deserem jabłko-banan..bo gruszka księżniczce nie smakowała...A po kąpieli wypiła setkę i jeszcze cycka...hm...

No dobra...to widzę że wieczorową porą to tu Gosia i Massumi rządzą! :-D
Massumi tak...to pół etatu...śmieszna kwota, ale co zrobić. Jakoś się nie mogę zdobyć na przeprowadzkę i szukanie pracy w wielkim mieście. ALe pewnie z czasem i tak mnie to czeka, bo szmalu na swój biznes ani widu, ani słychu a czekać wiecznie nie można, bo i tak już gabinetów jak grzybów po deszczu...bez sensu...
Zdjęcia super! ależ miałaś baty...wow, wow! no i harcerze z Was jak się patrzy...Aż mnie na wspomnienia wzięło...i jutro siedzę w albumach na bank!

Gosiu obcasy...fiu, fiu! byś się pokazała taka elegancka nie! ja to marzę o obcasach, ale dla mnie to jak wspięcie się na szczudła...całe życie w glanach, o potem nie ma co marzyć o wyglądzie biznes woman... :ico_placzek: Muszę to zmienić...
Powodzenia w przekonywaniu pani... :ico_wstydzioch: Małgosi? do opieki nad zięciuniem moim!
Pracy się nie bój...Może gdzieś się uda na pół etatu? albo na 3/4, zawsze jakaś zmiana dla Ciebie no i nie zostawisz Hubcia tak od razu...
A fotki superowe! J mówi, że niepodobna do siebie na nich jesteś...

Ja muszę się zabrać za swój wygląd...Mam nadzieję, że praca mi pomoże w zrzucaniu kg...chciałam z tą siłownią zacząć, ale za 3tyg J wyjedzie i nie będzie chęci ani czasu na samotne ćwiczenia...Może w domu się zmobilizuję wieczorami, nie będzie mi głupi, ob Hania będzie spać...A jak J wróci to będę może już cżłowiekiem troszkę? a w pracy nie będzie czasu na jedzenie, jak wracam to obiad o 16, więc do wieczora nie zgłodnieję...i jest git!
ale kilka dni temu też wcinałam nutelle łyżeczką! :ico_wstydzioch:

Czy tu ktoś jest jeszcze?

Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 paź 2007, 22:28

zborra, glanyyyyyyyyyyyyyyyy ajlowju siostro !!!
Czekam na wspominkowe fotosy... ja już ryczę !!!!!!!!!!!!!!!! :506:

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 paź 2007, 22:32

ojej...chyba polecę po albumy...ale z moim talentem do skanowania to potrwa :-D

Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 paź 2007, 22:44

Wiecie tak sobie oglądam te zdjęcia i tak sobie myślę, że ja zakochana jestem w tym moim placku na maxa....
..... i brakuje mi tego beztrosko spędzanego wspólnie czasu... :ico_oczko:

ale tylko trochę, bo mam nadzieje, że jak maluchy podrosną to będziemy, dalej wspólnie działać... :-D

ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazek

[ Dodano: 2007-10-02, 22:59 ]
:ico_placzek: śpicie czy jak ????? :ico_oczko:

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 paź 2007, 23:10

:-D ale superaśne!!!
kuźwa, jak Wy młodo wyglądacie!!! a michu czysty ojciec :-D

[ Dodano: 2007-10-02, 23:15 ]
wynurzyłam się z albumów..i daję...uwaga...to szczenięce lata...z liceum
ja... :-D
Obrazek

opijanie matury (1z lewej-wiadać nie?)
Obrazek

a to...z podstawówki :-D
Obrazek
Obrazek

i lecę dalej skanować

[ Dodano: 2007-10-02, 23:36 ]
to jeszcze przynudzę troszkę..
Obrazek
Obrazek
(jak mi było cudownie na tym obozie...kocham góry!!!! szkoda że z J nigdy nie byliśmy w górach)

a to już z J (tylko że wtedy to się działo :-D )
Obrazek

a to kto???
Obrazek

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

02 paź 2007, 23:39

ja niewierze.....no niesamowite-takich fotek to moge kochane ogladac tysiace :ico_brawa_01: :ico_szoking: :-D ....mam tu w angli tajemna plytke z moimi fotkami ale nie wiem gdzie jest po przeprowadzce...ale jutro poszukam na bank!!!i czekam na wiecej!!!teraz de spac bo ze zdrowiem nieciekawie u mnie...papatki do juterka

[ Dodano: 2007-10-02, 23:40 ]
Zborra ja najpierw myslalam ze to Hania :ico_szoking: ...a to malutka Karolinka :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2007-10-02, 23:46 ]
Obrazek
a to jedno z pierwszych w anglii...czyli 2 lata temu

Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 paź 2007, 23:46

Karolinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!! No ja cię piórkam !!!!!!!!!!!!!!!!! :ico_brawa_01: :-D :ico_brawa_01: :ico_szoking: :ico_sorki: :ico_oczko: :ico_olaboga: :-D :-D :ico_haha_01: :ico_oczko: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 paź 2007, 00:13

Czyli co??? że miło?
No...a to moje z niemowlęctwa to właśnie po to, żeby wreszcie uciąć spekulacje na temat podobieństwa...chyba widać, że to córeczka mamusi :-D

Glizdunia szczerze...milion milionów razy wyglądasz teraz korzystniej! posłużyła Ci :ico_ciezarowka: i macierzyństwo!!! :ico_brawa_01:

Ok, ja jutro może też poszukam płytkę, gdzie więcej mnie z J, bo te z licka to takie śmiechowe są...albo jeszcze Wam pokażę kiedyś mojego byłego...i takiego co to wzdychałam rok i nic...Tylko nie wiem czy jutro zdążę...

A teraz lecę spać...buziaki!!! muszę podrzemać do karmienia...ok.3 a potem już śpimy do rana...a do pracy na 15...pa!

Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 paź 2007, 00:57

Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :ico_oczko:

Awatar użytkownika
ANES
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

03 paź 2007, 08:23

witammmm. superasne fotki dziewczyny...
mam dylemat nie wiem czy wam mowila mam straszne problemy z palcami u stop poniewaz mam gronkowca i juz mialam jednego paznokcia usuwanego a teraz szykuje sie drugi :ico_placzek: :ico_placzek: i pani doktor powiedziala ze teraz nie moge sie zaczac leczyc bo to sa antybiotyki doustne a ja karmie...wiec stwierdzilam ze dziecko wazniejsz a ja wytrzymam,ale teraz juz nie daje rady nie moge zdnych butow zalozyc nawet kapci podomu....niewyobrazacie sobie jaki to bol,palce zaropiale,spuchniete czerwone poprostu koszmar.....co ja mam zrobic pomozcie :ico_placzek: :ico_placzek: ??
i pytanie do mam karmiacych butla....jak dajecie rade w nocy??ile razy wstajecie do karmienia??bo ja do tej pory w nocy dawalam piers i milaam spokuj,a jak przejde na butle nie wiem czego sie spodziewac i ja odzwyczaic dziecko?? :ico_placzek: :ico_placzek:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”