ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 paź 2007, 08:41

anes robienie mleczka w nocy mi zajmuje ok 20 sek wiec nie panikuj, podziwiam cie ze i tak dzielnie wytrzymujesz ten ból, ale bez przesady kosztem swojego zdrowia tak sie poswiecac dziecku, sztuczne mleko nie jest złem :ico_oczko:

kurcze dziewczyny ale miałyście wczoraj fajnie, super zdjecia, teraz załuje ze poszłam tak szybko spac, moze ja tez powklejam jakies stare fotki..o ile chciałybyscie poogladac..
I zazdroszcze wam waszych pasji, ja w sumie nie mam zadnej i jest mi z tego powodu przykro :(

zbora i nie zartuj to jestes ty na tym ost zdjeciu???no ja byłam swiecie przekonana ze Hania, no juz nie ma zadnej watpliwosci ze Hania to cała mamusia :ico_brawa_01:

Mała skacze mi w wozku, tak sobie mysle ze jakby bardziej sie zamachła to by mi z niego wypadła :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
ANES
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

03 paź 2007, 08:56

ladybird a ile razy budzi sie na karmienie?? bo widzisz ja mam ten problem ze on uspokaja sie w nocy tylko przy piersi...i tego tez sie boje ze nie bedzie nocy przesypial...
poprostu boje sie ze nie odzwyczaje go od cyca...

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 paź 2007, 09:11

massumi, ja tez wodniaczka :-D w chwili obecnej jestem druzynowa druzyny wodnej :) jak bede u rodzicow to wkleje jakies zdjecia (moj komp nie ma stacji dyskow, a zdjecia mam na plycie) z tegorocznej spartakiady co bylam w pucku :) no i

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 paź 2007, 09:23

anes mała sie budzi roznie raz sie obudzi tylko raz nad samym ranem albo dwa razy, tzn dwa razy to jest max...ale przeciez mozesz go utulic do piersi a dac butle...chyba najwazniejsza do niego bedzie twoja obecnosc - taka bliska...

kate_k82
Śmigam już bez trzymanki po forumku
Śmigam już bez trzymanki po forumku

03 paź 2007, 09:30

witajcie dziewczyny piękne zdjęcia i super że macie swoje pasje, ja miałam jak jeszcze byłam w liceum, koszykówka i lekka atletyka a teraz no cóż stara jestem ale może sobie coś znajdę....w porównaniu do Was to właśnie zdałam sobie sprawę ze nudna jestem :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: ...tylko dom, dziecko i nic więcej...
Zbora to zdjęcie czarno białe to Ty???? byłam przekonana że Hania, nie ma co wypisz wymaluj Hania jest taka sama jak Ty.
Anes co do karmienia bytlą w nnocy to rzeczywiście zajmyje to ok 20 sek tak jak Ladybird napisała. MAteuszek budzi się 2 razy czasem tak jak dzisiaj tylko 1 na karmienie i daję butkę i śpi dalej, nie wybudza mi sie, a jeśli już mu się zdarzy to zajmuje mu to może 5 min żeby usnąć ale nie biorę go na ręce ani nie usypiam, także się nie przejmuj i wylecz stopy ja miałam kiedyś usuwanego paznokcia z racji wrastania, bolało nawet nie sam zagieg co później gdy znieczulenie przestawwało działać i rzeczywiście chodzić się nie dało...

[ Dodano: 2007-10-03, 09:45 ]
obiecałam Wam zdjęcia jak Mat się obraca, no to wklejam

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
ANES
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

03 paź 2007, 09:47

ladybird mam nadzieje ze to pomoze...
katejatez z racij wrastania,mialam usowanego ale teraz mam zainfekowane prawie wszystkie wie bol tez jest 10x wiekszy niestety...a co do wrastania to problem tez zdarza sie dziewczyna coraz czesciej i jest okropny....

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 paź 2007, 10:03

kate_k82, czy jak Mat przewraca sie na brzuszek tez nie wie co zrobic z ta jedna reką pod brzsuszkiem??? bo moja Kinia nie wie i zawsze musze jej ją wyciagac bo inaczej sie wkurza

Awatar użytkownika
Ewcik
4000 - letni staruszek

03 paź 2007, 10:04

ale się rozpisałyście przez noc. Zdjęcia super. Jak po południu włączę drugiego kompa to też coś wrzucę. Na tym mam fotki z marca tego roku.

Alicja śpi. Obudziła się o 6.30 dostała cyca i śpi dalej. Na 12 wybieram się na uczelnię. Mam nadzieję ze nie skreślili mnie jeszcze z listy studentów. Jestem umównina z prodziekanem. Będzie trzeba jakąś bajeczkę wymyśleć dlaczego jeszcze indeksu nie oddałam

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 paź 2007, 10:04

kate k :ico_brawa_01: dla Mata, moja Mili miała kiedys takie przebłyski ze sie obróciła z brzuszka na plecki, a teraz, wcale ani z brzuszka na plecki ani z pleckow na brzuszek, cały czas lezy na plecach, a jak ja obroce na brzuch to moze z 5 mn polezy, niby jej sie podoba ale zdazy sie zmeczyc i kwiczy...

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

03 paź 2007, 10:05

Anes...wspolczuje tych bolących paznokci...ja niedawno tez ledwo chodzilam-ale czy to wroci to nie wiem bo nie mam pojecia co to bylo!!!

Zborra wiesz ze tez mysle ze lepiej wygladam z wiekszym cialkiem....jeszcze przed ciaza troche przytylam i tak czuje sie najlepiej!!a kiedys oglądalam program o ludziach ktorzy dążą do amerykanskiego rozmiaru"0"-popadają w anoreksje...a wyobraz sobie ze ja taki wlasnie mialam :ico_szoking:

kate...no chyba masz suuuper aparat bo dajesz rade tak szybko to sfotografowac :ico_brawa_01: Mateuszek bombowy....i chyba mu sie przytylo troche co?bo taki krąglejszy na tych fotach :ico_brawa_01:

Dziewczyny a mnie coraz bardziej rozklada :ico_placzek: juz z rana czosnek-wiem ze zmienia smak cyca,ale ja juz nie wiem czym mam sie ratowac!!!do lekarza to nie mam po co isc-karze przeczekac,mialam juz tak w ciazy i dzieki za drugi raz...
Nochol zawalony a wieczorem sie dusze od kaszlu...ale dobra nie smece...tylko przydal by sie ktos do opieki nad Mayą bo ja bym bardzo chciala sie choc na 2 godzinki polozyc...a ona nie :ico_placzek:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”