Dotarłam wreszcie!!! i powiem Wam...
bardzo mi się pomysł ze zdjeciowymi wspomnieniami podoba...aż chyba zacznę u matki albumy przewalać i wyszukiwać swoje stare fotki!
Bardzo ładnie Wam w ciemnych włosach kobiety-do fryzjera!
I w ogóle śliczne foteczki...wszystkie, bez wyjątku!
Anes ja proponuję jednak do lekarza i zacznij kurację! bo potem to już będzie masakra!
Kate_k82 dla Mateuszka!!! ślicznie się obraca!
Gośka wymiękam...Ty wydaniu XXS
ale powiem Ci, że teraz jesteś bardziej kobieca!!!
A zdjęcia z delfinami bardzo zazdroszczę!!! ja pływać uwielbiam i w ogóle, ale nurkowanie?chyba nie dla mnie...
Massumi zdjęcia są po prostu rewelacyjne!!! a na tym z małym Michem wyglądasz jak nastolatka!
Ewcik,
Doris Glizdunia super!!! ale z Was laseczki!!! ja pikolę!!!
Sikorka a Ty to w ogóle kurczę bladę...co za figura!
bardzo świetnie wyglądasz! i
Sikor...mniam, ciacho!!!
To mnie motywuje do dalszego siedzenia w zdjęciach,..szkoda, że na to nie wpadłyśmy jak nie pracowałam!!! bo teraz to masakra...nigdy się nie wyśpię!
Gosia weź daj jeszcze zdjęcie tego byłego...
W pracy luzik, okazało się że ta umowa jest ok, więc podpisałam...mam umowę na rok. Ale chyba muszę zacząć dorabiać na boku, bo nie wydolimy na dłuższą metę...
Miałam tylko 3klientki, a siedzenia całe 4godziny! i powiem Wam, że teraz wiem, że to praca dla mnie! że jej potrzebowałam i że dam radę mimo wszystko. Jak troszkę się wciagnę znów w to wszystko to może odważę się otworzyć swoje wreszcie, albo zacznę szukać pracy w jakimś wielkim gabinecie, firmie kosmetycznej...albo spa...tak, to by było wyzwanie! i szmal...
Ok, lecę popatrzeć tu i tam...