justynat.
Niemowlak forumowy
Niemowlak forumowy

03 paź 2007, 11:33

O Boze!! Prawie sie poryczałam!!! To straszne co niektórzy musza przezywac....!!! :ico_placzek: :ico_placzek:

O rany Wy już nastepne dzieciatka planujecie??!! Ja jeszcze nie wiem kiedy, ale niepredko bo na poczatku roku jade do Mariusza, do Danii i nie wiem jak to jeszcze bedzie... :ico_olaboga:

Ja tylko na chwile nie mam zapalenia płuc, w sumie to nie wiadomo co mi jest, wieczorem dostałam dusznosci i byłam na pogotowiu chcieli mnie zostawic :ico_placzek: ale skończyło sie na kroplówce rozluzniajacej. Ledwo żyje dobrze ze mama kochana pomaga mi codziennie po pracy bo bym chyba padła i nie podniosła się!!

Nie wiecie co sie dzieje z Gabrysia bo dawno sie nie odzywała???????

kamelek1
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

03 paź 2007, 12:04

Kochane ja ma super humor dzis moja przyjaciólaka o 5.08 urodziła córeczkę zrowiuska fajniusia wczoraj do 23,30 liczyłysmy skurcze i wiecie co rodziła tylko 2 gogzinki jak jak jej zazdroszcze nie to co ja 11

caro
Trzy tysiące lat minęło...

03 paź 2007, 13:18

justynat dobrze że to nie zapalenie płuc, tylko cos chyba nie jest dobrze skoro masz ataki duszności, musisz sie chyba przebadać gruntownie!!!!!!!!!!!!

Kamelek to super że wszystko tak szybko poszło, no i najważniejsze że malutka zdrowa!!!!!!!!!!!!!

U mnie troche lepszy chumorek, byliśmy juz na spacerku, pogoda ładniejsza sie zrobiła, słońce świeci, to od razu lepiej na duszy :-)

[ Dodano: 2007-10-03, 13:19 ]
No właśnie ciekawe co z Gabrysią??????? Mój synus tęskni za narzeczoną :-D

Awatar użytkownika
Kolka

03 paź 2007, 14:45

I u nas troszkę lepiej z humorkiem. troszkę słońca wystarczyło, żeby podładować akumulatory. Czekam na R- będziemy robić przemeblowanie w pokoju- potrzebuję jakichś zmian. Typowy wodnik ze mnie. I muszę zapomnieć o cenie remontu samochodu. 1000 najmniej :ico_zly:

Gabrysia z jakiegoś powodu chyba nie ma czasu albo siły na TT, bo widzę, że na gg ma opis, że tęskni za TT

kamelek- - pogratuluj koleżance zdrowej i ślicznej na pewno córusi :ico_brawa_01: justynat., mam nadzieję, że to podłe choróbsko Cię opuści jak najszybciej

Zmykam do mego żarłoka

hektorka
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

03 paź 2007, 20:55

To super że wam sie poprawiły humorki.
Ale u nas swieci pustkami, kwietniówy gdzie wy sie podziewacie?????????
Wszystkie laski pouciekały i zajmuja sie maleństwami.

A moj Krolewicz miał dzisiaj dzien gadania, nawijał juz od 5.30 calutki dzień bllee, blee, mamuuuuuuuuuuuuu, goguuuuuuuu, i też niieeeeeeeeeeeee, a pieluche to prawie zjadl.
W wózku chce już siedzieć, ale chyba jeszcze zawcześnie na niego, jak myslicie.
Jutro idziemy po skierowanie na badania i na szczepienie, ale nie wiem czy mały dostanie szczypionki po tym szpitalu.

Kolka, to czeka was wydatek.

Awatar użytkownika
Kolka

03 paź 2007, 21:11

Hey laski! A Wy gdzie??
To Wam pokaże Julkę z ostatnich dni
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

[ Dodano: 2007-10-03 ]
hektorka, w sumie Kamilek ma już 6 miesięcy... wiesz, np w instrukcji naszego wózka było napisane, że ze spacerówki dzieci mogą korzystać od 6 miesiąca. Pytałam też o to ortopedę i pozwolił. Byle nie za długo... Ja czasem sadzam, ale jak usypia w wózku to obniżam oparcie

[ Dodano: 2007-10-03 ]
Obrazek
Obrazek

hektorka
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

03 paź 2007, 21:35

Kolka, fajniusia ta twoja Juleczka, mozna by ja schrupać, taka wesolutka i papuśna.

[ Dodano: 2007-10-03, 21:37 ]
Kolka, A te żąbki jak jej juz widać

Awatar użytkownika
Kolka

03 paź 2007, 21:47

dzięki hektorka, :-) Ostatnio ma w miarę dobry humor. A ząbki widać, ale na górze jeszcze nie, a pani doktor mówiła, że mają wyjść lada dzień. Może jej chodziło o lada tydzień? :ico_noniewiem:

katrin
Beze mnie to forum nie istnieje!
Beze mnie to forum nie istnieje!

03 paź 2007, 22:28

Koleczka-sliczna masz ta corunie i wyglada na te polroczku-taka slodka i okraglutka-widac , ze ma zdrowy apetyt(jak ostatnio chwalilas sie ile zjadla to mialam takie oczy :ico_szoking: ) :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
hektorka, ja malego juz woze w spacerowce, bo z gondoli musial juz nogi wystawiac i sie zloscil, ze nic nie widzi, wiec jezdzi w spacerowce na pollezaco a jak spi to na lezaco.Maz ortopeda jakos nie ma nic przeciwko wiec chyba spoko :ico_noniewiem: -nie robie tym malemu krzywdy
Syla-straszna tragedia :ico_placzek: jak to wczoraj przeczytalam, to zrobilo mi sie tak smutno, ze nawe klikac mi sie juz odechcialo,boze jak ta kobieta musi sie czuc nieszczesliwa! :ico_placzek: Bardzo wspolczuje calej rodzinie, ktorej dotknelo to nieszczescie. :ico_placzek:
Justynat-a nie jest to jakas alergia?Nie chorujesz na alergie?Dobrze, ze mama Ci pomaga-kuruj sie!!!!Fajnie, ze jedziesz do meza, nie ma jak rodzinka w komplecie.
Caro-fajnie, ze masz juz lepszy humorek, nie :ico_nienie: daj sie jakiejs jesiennej handrze, nie, nie :ico_nienie: Twoj Oskarek potrzebuje radosnej mamusi.I jak tesciowie kupili jz autko?Moj dalej szuka....

[ Dodano: 2007-10-03, 22:34 ]
Kamelek-gratulacje dla przyjaciolki-farciara 2 godzinki :ico_szoking:

Awatar użytkownika
Kolka

03 paź 2007, 22:49

katrin, trudno powiedzieć, żebym się chwaliła... ja chyba stwierdziłam fakt, bo takie obżarstwo to tez nie jest powodem do dumy :-) Ale widać, tyle potrzebuje :ico_noniewiem: dziś było już OK
I mam nadzieję, że Twój mąż szybciej znajdzie autko niż mój. I to jeszcze żeby szukał dla siebie, co? Odnośnie życzeń to u mnie ostatnio było tak: miałam imieniny, teściowa składa życzenia, teść w tym czasie patrzy na TV. I ona mówi tak: "żeby ci się jakoś tam." i buzi. Teść wstaje i mówi- no to i ja dołączam się do tych życzeń.

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”