Hej
Ale napisałyście ledwo przeczytałam i oczywiśćie pół nie pamietam
Dla Milanka buziaczki
Asiu- nie smuć się, ja mam dzisiaj rocznicę ślubu dziewiątą i sama jestem bo Daniel w delegacje pojechał jutro wróci a w piatek znowu wyjeżdza więc tez mi smutno
Nell- dzięki za fotki
synuś śliczny zrestą wiadomo po kim, bo mamusia niezła lasencja
Kasiulko- kochana dzieki , ze oferujesz pomoc nastepnym razem zgłoszę się do Ciebie bo teraz juz za późno
Paulinko- witaj u nas, jak przeczytałam twoja historie to mam oczy pełne łez, smutne, ze tak się stało,wiem co czujesz bo ja tez starciłam synka tylko dużo wcześniej, najważniejsze, ze teraz los się usmiechnął i masz przeurocza córcie i jesteś szczęśliwa
a jeszcze chciałam napisać, ze Kornel ostatnio tez tak łobuz się zrobił, ciagle tylko się złości jak mu czegoś nie dam, siada na podłodze i głową o panele wali a potem płacze, masakra na dworze wyrzuca wszystko z wózka, spacer polega na ciagłym zdejmowaniu lewego buta i zakładaniu go przez mamusię, ponieważ synek je szcnurówkę
wyjęty z wózka nie chce juz do niego wejść itp.chwilami mam takie nerwy ale cóz trzeba przetrzymać ten okres
Wybaczcie, ze nie wszystkim odpisałam ale padam ze zmęczenia ide do łózia bo juz późno a o 6 pobudka pewnie bedzie, bo po 19 mały usnął,
[ Dodano: 2007-10-04 ]Dzieńdobelek
a jednak pospałam do 7
mały dał się wyspać