Hello witam z rana
To moze zaczne od początku Basiu mój maluszek w nocy tez się budzi ale polecam tak jak Basia mówiła nie przewijać go, no chyba ze kupa, ale mój mlauch to kupke robi co dwa dni, raz a porządnie
ja jak usłuszysze ze maluch się długo kreci to wyciagam go z łózeczka i odrazu do cyca, nawet za duzo z nim nie gadam, a jak nie jest bardzo głodny to przy cycu zasypia i spowrotem do łóżeczka, a jak jest bardzo głodny i przy cycu nie zasypia to wtedy zmiana pieluchy i butla
Violu u mnie chusta leży i kurz zbiera
czeka na lepsze czasy, bo próbowałam kilka razy, ale mu się nie podobało, a wogóle teraz to on chce zeby już go w pionie nosić, pozycja leżaca juz mu się wogóle nie podoba, wiec poczekam az bedzie umiał siedziec moze wtedy chusta sie przyda
Basiu zdjęcia super aż bym sama chetnie sie wybrała na taką wyprawę
A wogóle fajny wóżeczek macie, wyglada na solidny, a drogi był????
abegano pisze:Może kupię jej bębenek....???
to bedziesz miała wesoło w domku, tylko nie wiem czy sąsiadom się ten pomysł spodoba
No mój Pawełek tez się już do siadania zabiera, zbój mały
A my naszczepienie jutro, to się moze dowiem kilka rzeczy, bo nie wiem czy już zmieniać maluchowi smoczek na dwójke, niby pisze ze od 3 miesiaca już mozna.
A mój synek to naprawde w tatuśka się wdał bo on by ciagle spał, pobawi się z godzinkę i musi być drzemka,a jak go na balkonik do wózeczka dam to z 3 godzinki spi, a ostatnio ma nowy zwyczaj budzi się o 7 i idziemy z tatuśkiem razem śniadanko jeść