Gosiu 50g,a wyniki miałam takie:-na czczo 74,4 min 70 max 105Monia, fajnie ze masz dobre wynikiA jaka mialas glukoze??
-z glukozą 108,8 min 70 max 140
-krzywa cukrowa 2pkt,50g
Buziaki

masz chyba dobre bo jak dobrze napisalas to norma jest do 6.85 a ty masz 6,05 wiec miescisz sie w normie ja mialam minimalnie przekroczone to lekarz powiedzial ze mam stosowac dieteja mam jedna wartosc po glukozie 6,05: min. 3,38 (chyba z pamieci biore..) max 6,85, a duzo wczesniej mialam badany poziom cukru (bez glukozy) i wtedy mialam cos ok. 3,05 (min. i max. jak wyzej).... nic z tego nie wiem juz
No bedziesz musiała biedulko i to drugi raz w tym tygodniu,z tymi lekarzami tak to jest,to poco baba rejestruje jak wie,że bedzie na urlopie nie?Alez, ja to mam pecha znowu..... moja lekarka byla na urlopie i dopiero udalo mi sie zarejestrowac na poniedzialek......trudno wytrzymam jakos
Mariola ja jestem na l4 od lipca,ale powiem Tobie szczerze,że jeszcze się nad tym nie zastanawiałam,wiem tylko,że 182 dni mija mi 5 grudnia i lekarz mi tylko powiedział,że tak co najmniej miesiąc wcześniej trzeba to zacząć załatwiaćDziewczyny czy jestescie moze na l4 a jesli tak to czy ktoras z was stara sie o swiadczenia rehabilitacyjne poniewaz przekroczy jej 182 dni l4 jezeli tak to napiszcie cos o tym
Mariolka ,a co się dzieje,że masz dołaczesc dziewczyny mam strasznego dola
Abosolutnie nie wolno!!!Mariolka ,a co się dzieje,że masz doła,nie wolno się smutać kochana
![]()
Wiem, co to znaczy.... moj maz jak ma nocna zmiane to ja caly tydzien spie sama i co ja mam powiedziec?? A wtedy w dzien widze go moze max. przez 1 godzinke, on spi, a ja jestem w pracy... , ale co zrobic taka ma prace..A mi dzisiaj smutno,bo mój maż wyjechał na 2 dni,a tak nie lubię się z Nim rozstawaći jeszcze nocka samotnie buuuuuu...
![]()
No to jest swietny pomysl, ale znowu zrobilas mi smaka i mam nadzieje ze jakas malutka miseczka bigosiku zostanie dla mnie....Nio i chyba wezmę się za gotowanie bigosu,bo mnie naszła ochota![]()
Nio to jesteś usprawiedliwionaU mnie dzisiaj troche pracy, dlatego nie zgladam do Was...
Gosiu bigosik będzie jutro i obiecuję ,ze jedna micha będzie dla ciebiemonia26 napisał/a:
Nio i chyba wezmę się za gotowanie bigosu,bo mnie naszła ochota
No to jest swietny pomysl, ale znowu zrobilas mi smaka i mam nadzieje ze jakas malutka miseczka bigosiku zostanie dla mnie....![]()
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Google [Bot], Semrush [Bot] i 1 gość