Awatar użytkownika
Gosia A
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

05 paź 2007, 15:34

ja w domu juz ..mlodziez spi - był grzeczny - my z Duzym po spotkaniu i wpadlismy do knajpki zjesc szybki obiad rany nie pam,ietam kiedy ??? tak :-D ale jak Hubcio pod dobra opieka :-D kupiłam mu kombineon i oooo krzyk ..bo szelesci - a on sie boi reklamówek i wszystkiego co tak szelesci :ico_noniewiem: ... zobaczymy czy sie przekona i kupiłam super czape, rekawiczki i buciki w H&m ..ale brazowe - a póżniej kombinezon... niebieski - to musze teraz komus odsprzedac ta czape ..a fajowa ...bo ni jak nie pasuje ...
zrobie sobie mala kawke - zjem tyci ciasteczko i do roboty - bo krasnal sie obudzi za 30 min

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

05 paź 2007, 16:55

a dla dziewczynek w H&Mie byly kombinezony??bo tez bym pojechala tam kupic ale nie wiem czy sie oplaca tak daleko jechac...

My tez juz po kotlecikach jagodki...pyszne...fete mialam arla apetina w marynacie bo normalnej nie bylo...pychotka....dam zaraz przepis mamie,ona tez lubi eksperymentowac!

Maya juz 3 godzinki spi na ogrodku...super...
Gosia ...mowisz obiadek wknajpie...pieknie-mi sie marzy.....juz dawno na jedzonku zadnym nie bylismy...jak co to tylko do Costy na kawe i ciacho idziemy i to tylko wtedy jak Maya nam usnie w wozku :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Gosia A
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

05 paź 2007, 16:57

GLIZDUNIA, - kombinezon w reservd kupiłam na 80 ..i jakis za duzy ..znaczy sie kutrka ...musze wymienic .... a czape w H&m - a kominezony były dla dziewczynek - fajowe :-D

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 paź 2007, 17:12

a ile dałas za ten kombinezon?

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 paź 2007, 17:29

Kurczę jak na Hubertusa rozmiar 80 za duży to jaki ja mam kupić dla mojego brzdąca :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Gosia A
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

05 paź 2007, 18:03

kupiłam kurtke i spodnie osobno - bo mi kolezanki doradzily - ja czesto jezdze samochodem - to jak malego w całym kombinezonie wloze w fotelik ??? racja - a za komplet 138 pln ... tylko butów nie ma do tego kombinezonu ....cholercia ..musze coz wymyslec - kupiłam w H&M - ale to sztruksowe i nijak ma sie do tego kombinezonu ... :ico_zly: a ładne były - taki komplet - buciki, rekawiczki i super czapa ze sztruksu - brazowe .... cos musze oddac .. Hubertus ma 74 cm .... i własnie ta kurtka o te 6 cm .... a jak kupie na 74 - to do zimy - nonono bedzie za małe - a na wczesna zime za duze .... i badz tu madrym .... a moje kolezanki radza kupowac teraz - bo pozniej problem z rozmiarówkami i wogole

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 paź 2007, 19:33

Jestem...ale ostrzegam...nic nie wiem, nie czytałam./..nie mam czasu...masakra. SPrzątam teraz, potem młoda idzie na "basen", jedzenie i spanie mam nadzieję no i wtedy przyjdę, zasiądę z herbatką...a może z piwem,...poczytam i popiszę...Bo moje dziecię mnie dziś zlewa totalnie i nie chce mojego mleczka :ico_placzek: no idę, jeszcze 1pokój muszę przejechać na odkurzaczu i w nocy prasowanie...no i pranie wstawię...jutro do pracy, więc po powrocie chciałabym mieć weekend...i mój brat przyjeżdża, więc znów zamieszanie...kidy ja odpocznę??? a za tydzień zaś teściowa... :ico_zly: a potem już może J pojedzie i nonono! se pobędziemy sami...

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 paź 2007, 19:58

gosia a ja sobie mysle ze do zimy to hubert ten kombinezon moze miec na knap, skoro on taki duzy..moja Mili w porownaniu z nim taka malutka a jej kupuje na 6-9 lub 6-12 miesiecy

a a propos zakupow my tez dzisja kupilismy Mili czape i rekawiczki kurde mielismy tez upatrzona kurteczke, ale nonono dzis juz został tylko rozmiar 3-6 i to juz za małe by było :(

Zdecydowałam ze jutro nie jede do szkoły i w niedz tez nie, a co mi tam najwyzej..co mnie moze ciekawego ominac, ale nastepny zjazd moja mama ma urodziny, czyli tez nie pojade..fajnie zaczynam..
Wogole to zauwazyłam ze moje dziecie jak mnie dłuzszy czas nie widzi to tak straszni epłacze, ze nie wiem o co jej chodzi..dzis znow przyjezdzamy z zakupow a ona :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: straszny :ico_placzek: tak jakby chciała mi powiedziec jak smiałam ja zostawic na tak długi czas!!

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 paź 2007, 20:03

Ja też miałam wyczerpujący dzionek - mały płakał przez ten katar, ze hej :ico_olaboga: Teraz lula - zobaczymy jak długo...

Awatar użytkownika
KUlka
4000 - letni staruszek

05 paź 2007, 20:16

no dla JAGODY !!! Obrazek

a co do kombinezonow to ja mam Chiccko ale tez wielki wiec chyba narazie lezał hehe w kroliczku takim od stop po głowe :))

moje dzieci juz spią huuuuraa !!!! :ico_wstydzioch:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”