Dostałam dziś receptę na pewną maść. maść co prawda kosztuje około 100 zł, ale dla mnie cena w tym momencie nie gra roli. Ważna jest skuteczność no i bezpieczeństwo w stosowaniu.
Kiedyś coś zcytałam o tej maści, że jest równie skuteczna jak sterydy pomimo, że nie ejst sterydem. Wydawało mi się , że to świetne rozwiązanie. Dzis gdy mam już receptę, postanowiłam bliżej sie przyjżeć tej maści. poczytam opinie ludzi którzy ją stosowali, ulotkę w wersji internetowej i co się dowiedziałam. maśc może wywołać więcej skutków ubocznych niż sterydy, moze pomóc lub zaostrzyć zmiany na skórze. to nowy produkt, jeszcze nie zbadany.
Powinno się stosować u dzieci od drugiego roku życia. przy skutkach ubocznych wywołanych stosowaniem u młodszych dzieci producent umywa ręce. Ale nie to mnie trapi. Istnieje prawdopodobieństwo, iż maść ta ma działanie rakotwórcze

justynat, Twój Cyprianek ma prześliczne dołki w policzkach
katrin wszystkiego co najlepsze dla Antonia. Przepraszam, że dopiero teraz składam życzenia
Hektorka kamilek ma super siedzonko
kolka ale mnie wczoraj rozbawiłaś tymi życzeniami od teściów

Gabrysiu ja nie patrzyłam na to jak Oleni krew pobierali. Łzy mi stały w oczach. kurcze siniaka jej na rączce zrobili

musiałam ją poddać temu badaniu..

[ Dodano: 2007-10-05, 20:41 ]
a co do lewości i prawości. hektorka ja do momentu pójścia do szkoły podstawowej wszystko robiłam lewą ręką, potem to się zmieniło

[ Dodano: 2007-10-05, 20:43 ]
Gabrysiu dobrze, że z Oleńką wszystko w porządku