Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

06 paź 2007, 10:28

hej...no witam witam....mala juz spi....super,zasnela przy cycu ale pewnie nie na dlugo bo te ranne drzemki sobie jakos ostatnio skrocila z 3 godzin do 15-45 min.no ale to zawsze jakis czas na tt bo sprzatanie zrobilam juz rano z Maya...ana plula na zabawki w lezaczku a ja sprzatalam lazienki i reszte wiec mam luzik!a na obiad dzis podam kotleciki Jagodki z piersia z kuraka i salatką,bo kotlecicki mi zostaly od wczoraj a z mieskiem chyba tez beda dobrze smakowac :ico_noniewiem:

No Anza..bosko...slicznie wygladasz :ico_brawa_01: a Iga ma niesamowite oczeta :ico_szoking: :ico_brawa_01: i wogole cala sliczna :ico_haha_02: ...a przyponij mi czemu sie scielas?bo wlosy wypadaly czy chcialas cos zmienic?bo moj kucyk juz taki bidny choc zawsze mialam duuuzo wlosow....ale nie chce na krotko sie scinac bo zle sie tak czuje...

No i pogoda u nas bleeee a wczoraj tak ladnie bylo :ico_noniewiem: ...gdzie Ty mieszkasz Kobieto Kulko ze masz tak cieplutko?

[ Dodano: 2007-10-06, 11:30 ]
A Wy panny gdzie?weekendujecie sie czy co? :ico_noniewiem: no tak,sama zostalam...i w domu i na tt...co za nieszczesny pech...a mala pospala mi 15 minut i juz znow pelna sil i energii do zabawy :ico_olaboga:

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 paź 2007, 13:01

glizdunia ty cos pisałas o rozmiarze 75 B??no mi sie wydaje ze ten dekolt wskazuje na co innego :ico_oczko:

kamizela ja mam fryzjera umowionego na pon, tez juz na swoje włosy nie moge patrzec...

no i weekend sie zaczał i tu pustki...ja juz dokonczyłam sprzatanie, jeszcze tylko :ico_prasowanko: i luz...a nie :ico_obiadek: jeszcze trzeba zmajstrowac...dzis u nas spaghetti... :one:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

06 paź 2007, 13:08

Matko,czemu tak zawsze jest ze Maya ma zly dzien tylko jak spedza go sam na sam ze mną? :ico_noniewiem: :ico_olaboga: :ico_placzek: ....dopiero teraz zasnela....jak sie darla to wiedzą chyba nasi sasiedzi...i juz nie wiedzialam co mam z nia zrobic bo i na rekach bylo jej zle-polozylam ja i wyszlam...i spi :ico_szoking: ....

A musze Wam cos powiedziec...mala od kilku dni dlawi sie...jakby miala zapchany nos i pelne usta...lezy na pleckach i jakby jej cos naplynelo i zaczyna sie dlawic...dzis miala tak 2 razy...dziwnie to wyglada bo nigdy specjalnie sie nie krztusila ani nie dlawila....jak tak sie dzieje to musze ja szybko do pionu podniesc bo oczy wielkie robi...stracha mam jak niewiem...moze jej cos splywa z noska i w momencie gdy sie jej ulewa nie moze sobie zlapac oddechu?tak mi to wyglada....

Za 2 godziny bedzie A.......ale en czas wolno leci..buuu

[ Dodano: 2007-10-06, 13:37 ]
Lady...bo to jest 75 B...normalny bawelniany stanik do karmienia....i ma taki rozmiar... :ico_haha_01: i reszta tez w tym rozmiarze....bo to takie flaczki sa a nie cyce-pewnie dlatego :ico_oczko:

Moj A. wrocil wczesniej...byl o 12.10 i co z tego jak Maya usnela o 12.00 wiec sie na nia nie zalapal :ico_noniewiem: ....ale nudno....

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 paź 2007, 14:00

Milunia tak nie lubi tego syropu ze hej...o matko, zeby wypiła całe 3,5 ml tak jak zaleciła pani doktor, to jest wielka przeprawa, a tez sie przy tym krztusi.. :ico_noniewiem:

ide sie brac za obiad...

Awatar użytkownika
KUlka
4000 - letni staruszek

06 paź 2007, 14:30

kamizela tak tak ........ poopalac. ... wczoraj tez tak paliło słonce ,ze az sie czerwona zrobilam ...... i dzis tez było tak słonecznie ......... ale juz nie jest

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 paź 2007, 15:49

kurcze nikt tu nie zagląda?? :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

06 paź 2007, 16:37

no niestety...dzis trzeba monologi tu pisac bo nikomu sie nie cgce tu kuknąć...hmmmm a mialam nie zostac sama....Lady,jestes tu?? :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Gosia A
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

06 paź 2007, 16:55

eee ja tez jestem .. tylko sama z małym ...o on nie spi wiecej niz 30 min ..zaliczył juz 3 spania po 30 min i do 19 nonono ....od 16 .... i tylko krzyczy ..bo sam nie chce lezec ... a sie nauczyl przewracac na brzuch - ale tylko w prawo :-D i krzyczy - bo w druga to...duzzzzooo gorzej ..i ja go na plecy a ten na brzuch i tak wkółko ....rany jeszcze 1,5 godzin i kapac ...spacer był- ale kiepska pogoda - to krótki .... eeee....
co do dekoldu .. :-D łądny :ico_brawa_01: - jak masz 75 b - a wyglada na wiekszy - to ty drobna Glizdunia jestes :-D

Awatar użytkownika
ANES
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

06 paź 2007, 17:12

zeczywiscie cisza....
ja tez idem filmik obejrzec i winka sie napic :-D z cytrynka,i lodem...
ktos chce??

Awatar użytkownika
anza
Jestem najmądrzejszy na forum!
Jestem najmądrzejszy na forum!

06 paź 2007, 17:22

dzięki dziewczyny :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :-D
zdjęcia były późno bo mi coś fotosik się zacinał :ico_zly:

kamizela, no weź nie przeginaj z tymi kompleksami!!! ale zmiana fryzury na prawdę humor poprawia :-D jakby co... :ico_oczko:

KUlka, u nas to dzisiaj taka zimnica była że mi ręce od trzymania wózka zmarzły i pomyślałam o rękawiczkach :ico_szoking: i pochmurno i mgła...

GLIZDUNIA, ja to Twoją Mayeczkę za oczęta zawsze podziwiam i urok nieodparty posiada Twoja córcia hihihi :ico_brawa_01: :-D a co do włosów to po pierwsze to garściami mi wyłażą i przy długich to normalnie kłęby wychodziły :ico_olaboga: a poza tym to już miałam ochotę na odmianę i bardzo fajnie się teraz czuję i szybko schną i w ogóle fajnie mi... :-)
a z tym dławieniem to Iga też czasami ma podobnie tylko mnie to się wydaje że ona ma za dużo śliny i jak niezdąży jej połknąć to wtedy się dławi i krztusi i tez muszę ją podnosić :ico_olaboga: :ico_szoking: i strach echhhhh.....
a i mam podobnie jeśli chodzi o marudzenie hahahahaha tzn. mam wrażenie że jak jest R to Iga spokojna i super humorek a marudzi i płacze najczęściej jak sama z nią jestem :ico_noniewiem: może wtedy ja już zmęczona jestem i ona to wyczuwa i dlatego marudna - no nie wiem...

ladybird23, moja też ma pić 3,5 ml syropu - Eurespal, i też mam walkę o to bo on okropny jakiś gorzki :ico_olaboga: i kurczę wypluwa, pręży się i ryk na cały dom :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2007-10-06, 17:25 ]
ANES, ja chętnie :-D może osobiście ??? :-D :ico_oczko:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”