hej...no witam witam....mala juz spi....super,zasnela przy cycu ale pewnie nie na dlugo bo te ranne drzemki sobie jakos ostatnio skrocila z 3 godzin do 15-45 min.no ale to zawsze jakis czas na tt bo sprzatanie zrobilam juz rano z Maya...ana plula na zabawki w lezaczku a ja sprzatalam lazienki i reszte wiec mam luzik!a na obiad dzis podam kotleciki Jagodki z piersia z kuraka i salatką,bo kotlecicki mi zostaly od wczoraj a z mieskiem chyba tez beda dobrze smakowac
No Anza..bosko...slicznie wygladasz a Iga ma niesamowite oczeta i wogole cala sliczna ...a przyponij mi czemu sie scielas?bo wlosy wypadaly czy chcialas cos zmienic?bo moj kucyk juz taki bidny choc zawsze mialam duuuzo wlosow....ale nie chce na krotko sie scinac bo zle sie tak czuje...
No i pogoda u nas bleeee a wczoraj tak ladnie bylo ...gdzie Ty mieszkasz Kobieto Kulko ze masz tak cieplutko?
[ Dodano: 2007-10-06, 11:30 ]
A Wy panny gdzie?weekendujecie sie czy co? no tak,sama zostalam...i w domu i na tt...co za nieszczesny pech...a mala pospala mi 15 minut i juz znow pelna sil i energii do zabawy