Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

06 paź 2007, 21:47

jejku dziewczyny dzieki za wsparcie...ale nerwa mam nadal....i ciekawe kiedy sie wprowadzą...mieszkanie jest dostepne od 20 pazdziernika....hmmmmm mam nadzieje ze bedzie dla nich za drogie albo cos :ico_sorki: ...bo w to ze sie nie bedzie podobalo to nie wierze bo nic nie muszą tam kupic...pralka ,lodowka i suszarka do prania sa w wyposazeniu...chyba ze im podpowiemy ze tam cos nie takjest...a swoja drogą dziwne ze tamci lokatorzy pomieszkali tam tylko to wymagane 6 mcy i od razu sie wyprowadzają?moze im o tym przypomniec? :ico_oczko: :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

06 paź 2007, 21:48

zborra, wspaniały misiaczek, właśnie oglądałam taki kombinezon na allegro. A to zdjęcie z liściem to poprostu piękne, oj żeby ten mój Karol już Ali nie obiecany to konkurowałby z Hubertem o Hanię :ico_oczko:

Gabrysia
Specjalista od nawijania
Specjalista od nawijania

06 paź 2007, 21:58

Cześć dziewczyny
Pozwoliłam sobie zajrzeć do Was, aby pozdrowić Sikorkę, Karolka i Kacperka i powiedzieć, że cieszę się bardzo że wreszcie się poznałyśmy. Sikorka to super kobieta, a Karolek i Kacperek to przystojniaki że hej. Kasiu mam nadzieję, że spotkamy się któregoś dnia i pogadamy dłużej. Buziaki

Awatar użytkownika
anza
Jestem najmądrzejszy na forum!

06 paź 2007, 21:59

Sikorka, wiesz jakoś nie przychodzi mi do głowy żadna kawiarnia w piwnicy przy Zamenhoffa... w moim domu jest taka mała restauracjo-kawiarnia w piwnicy "Cykada" ale to dopiero od paru lat ok 4... a kiedyś była tu pijalnia soków... a następna taka kawiarnia to w Horteksie mi przychodzi do głowy... może już tamtej nie ma? bo tu się wszystko szybko zmienia...

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

06 paź 2007, 22:07

anza, do Hortexu też chodziłam, ale tamta to była taka super, schodziło się sporo w dół i taki miała jak na tamte czasy fajny klimat. Ale jak pojadę na spotkanie to sama zobaczę :-D

[ Dodano: 2007-10-06, 22:09 ]
Gabrysia, napewno się spotkamy. Ja już pisałam dziewczynom, że się w końcu przypadkiem spotkałyśmy :-D I dziękuję za miłe slowa. Z Was też superowa rodzinka i te occzy małej Oli :-)

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 paź 2007, 22:15

kurcze anza to mnie zasmuciłaś..matko co ja mojemu dziecku podaje...
gosia pomoz...na opakowaniu pisze EURESPAL FENSPIRIDUM SYROP 2 MG/ML 150 ML, a na flakonie pisze po francusku, bo to niby francuski producent PNEUMOREL 0,2 % SIROP FENSPIRIDE spojrzałam na pierwszy składnik i na oby dwoch sie zgadza jest ten sam CHLOROWODOREK FENSPIRYDU 0,200 g..i co o tym myślisz??
kurcze juz dwa dni topodaje a smak ma oszkliwy, gorzki..

[ Dodano: 2007-10-06, 22:23 ]
a tak poza moim zmartwieniem musze powiedziec ze super sikorka ze masz kolezanke z tt u siebie w miescie!!

zbora śliczne te zdjecia, Michu jest na prawde taka/i kochana/y...

glizdunia czyzbyscie byli skazani na natrętnych sąsiadów...przykrosciowo..ale w sumie to bedziesz miała do kogo sie odezwac, nie bedziesz sama, a to jest ta :ico_ciezarowka: kuzynka Arka, ta co kupowała od ciebie spodnie??

ok to teraz sie zegam ,moze jeszcze zaglądne czy gosia cos odpisała na moja prosbe, zycze spokojnych snow..

oj jutro tu ni ezajrze, bo mamy odpust parafialny i jestesmy zaproszeni do dziadkow Arka i pewnie dopiero wieczorem wrocimy...
:516:

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

06 paź 2007, 22:28

No powiem Wam, że to aż niesamowite, że w takim małym miasteczku znalazła się druga mamusia na tt.

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

06 paź 2007, 22:29

Lady...tak to ta sama.....

Maya juz spi a ja jakos zglodnialam...hmmm cos chyba trzeba wrzucic na ruszt :ico_haha_01:

Zborra...no sliczna misia....piekna poprostu jak i mamusia.... :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :-D

Ja tez dolaczam do tych zmeczonych i lece poprzebywac troche z A....bo jutro juz znowu do pracy idzie...ale ten czas leci...

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

06 paź 2007, 22:34

Ja też już życzę wszystkim dobrej nocki i do jutra mam nadzieję, że uda mi się wpaść tu choć na chwilkę.

Awatar użytkownika
anza

06 paź 2007, 23:03

ladybird23, heheh w smaku się zgadza bo mój też gorzki :ico_noniewiem: na pudełku mam dokładanie to co Ty tylko producent to: cyt. SERVIER Les Laboratories Servier 22 rue Garnier itd... a w składzie tak jak u Ciebie - tylko u mnie na butelce dokładnie wszystko to samo co na pudełku jest...

Sikorka, no właśnie - przyjedź to mnie zaprowadzisz :-D :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2007-10-06, 23:04 ]
no dobra to ja chyba spadam jeszcze na allegro poszperać :-D :ico_oczko:
i spać!!!

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”