Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 paź 2007, 07:24

Witam - zborra twoja córcia jest przepiękna a dziś wkracza już w 6 miesiąc więc życzę jej wszystkiego dobrego :ico_buziaczki_big:

Obrazek

Awatar użytkownika
Gosia A
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

07 paź 2007, 09:54

witam

lady - jezeli skład ten sam - to wszystko wporzadku - ale nie powinien byc inny .. ???mozliwe , ze to jakias pomyłka i masz francuski :-D
a dla mojeje synowej
:ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_brawa: :ico_brawa: :ico_brawa: :ico_brawa: :ico_brawa: :ico_brawa: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:
od Huertusa i ode mnie :-D
kawusia dla wszystkich :ico_kawa: :-D

kate_k82
Śmigam już bez trzymanki po forumku

07 paź 2007, 09:56

[size=134]Dla wspaniałej Haneczki[/size]

Obrazek

[ Dodano: 2007-10-07, 10:03 ]
dziewczyny piszecie o syropkach, a ja jestem zielona :ico_wstydzioch: w tym temacie tzn nie mam żadnego i tak się zastanawiam czy nie powinnam kupć tak na wszelki wypadek...jak na razie Mateuszek jest zdrowy...co Wy o tym sądzicie??? Gosia polecisz mi jakiś????
Zbora mam pytanie o ten szpinak co podajesz Hani, on jest ze słoiczka, a jesli tak to z jakiej firmy???
A jakie Wy preferujecie firmy jeśli chodzi o jedzonko dla dzieci???

Awatar użytkownika
ANES
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

07 paź 2007, 10:26

witammm
azna wyslalam Ci priva :ico_oczko:

wszystkiego naj naj najlepszego dla [size=150]Hani[/size] :ico_prezent:
Ostatnio zmieniony 07 paź 2007, 10:36 przez ANES, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

07 paź 2007, 10:31

dla Haneczki od cioteczki :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:

a my sie zbieramy do polskiego kosciokla bo mam ochote pojsc....odezwe sie pozniej...pozdrawiamyyyyyyyyyyyyyyy...........

p.s. a firmy jedzonek to wybieram midzy hippem,heinzem i cowgate....tylko to tu mamy....

kate_k82

07 paź 2007, 13:20

my już po obiadku, za pół godz znów sama w domu jestem tzn ja i Mateuszek reszta (teściowie + wnuczka) jedzie na mecz. jeszczeT musi w jakiś sposób załatwić sobie samochód na jutro do pracy... ale przecież nikt mu samochodu nie pożyczy...zostaje jeszcze takie rozwiązanie ze zawiezie rodziców na 5 rano do kazimierzy, wróci do krakowa, zabierze lektorów i ich rozwiezie po szkołach potem odbierze nasz samochód...to jest jaieś wyjście ale nistety to wiąże sie z tym ze trzeba już o 4 rano wyjechać co T się nie uśmiecha...przydałby się automobil...marzenia....

[ Dodano: 2007-10-07, 14:12 ]
Obrazek

a to mój szkrabik w leżaczku

[ Dodano: 2007-10-07, 14:14 ]
coś tu pustawo...nikogo nie ma...będę pisać do siebie???? gdzie jesteście jak Was nie ma??? no tak niedziela, i leniuszki pewnie śpią...

Awatar użytkownika
Frydza
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 paź 2007, 14:44

KOCHANE niestety K@TK@ nasza kochana jest w szpitalu bo dostala plamienia :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: narazie przybywa na oddziale,bede Was informowac na biezaco,TRZYMAJCIE KCIUKI ZA MALINKE K@TECZKi

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 paź 2007, 15:33

Frydza ja nie jestem w temacie :ico_placzek: O kim piszesz - napisz coś więcej...

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 paź 2007, 15:41

Hej!
Po pierwsze to dzięki za życzenia, no i stawiam dla wszystkich :ico_tort: ode mnie i Hani!
U nas jakoś tak...młoda w nocy się budziła kilka razy i nie wiem, czy to brzuszek, czy zęby? bo przy jedzeniu też marudzi...
Ja dziś jakaś nie w humorze...
Obiadki podaję różne, a ten szpinak to chyba był z bobvity...hm...albo z hippa, I w sumie te najlepiej lubię, bo gerber mi nie pasi, szczególnie po ostatniej wpadce i głośnej aferze ze szkłem :ico_nienie: więc ograniczam się do bobovity, bo wybór jest duży.polecam.
Ja jutro chyba wypróbuję kaszkę mleczno- ryżową. Dziś młoda piła sok winogronowy z melisą i rumiankiem, wciągała jak smok.
Ok, muszę iść ją nakarmić.
Frydza :ico_placzek: to niedobre wieści!!! czekam na lepsze. Jak coś to pisz mi na GG i pozdrów K@tkę, powiedz jej że trzymam kciuki cały czas i że będzie dobrze!!!

Ok laski, zmykam...chciałam z mamą skoczyć na zakupy, ale nonono nie mam kasy, więc nie będę się stresować...w ogóle dziś jestem jakaś zła i poddenerwowana...lecę do Hani...pa!

Awatar użytkownika
Gosia A
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

07 paź 2007, 15:44

oj .... Kotka ... biedactwo ..tylko zeby nic sie nie powtórzyło ... trzymamy kciuki za nia!!!!

[ Dodano: 2007-10-07, 15:51 ]
i docytałam na majówkach .... to dziewczyny trzymamy kciuki tez za nasza Asie ... oj ...

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”