Rybciu, niestety nie mam ostatnio czasu na nic kompletnie. W szkole juz wyszlam na prosta (jeszcze tylko 3 eseje do napisania i z glowy) ale za to jestem na koncowce projektu i teraz codziennie jezdze na budowe, bo musze spojrzec czy wszystko oki. Niestety pogoda nas nie rozpieszcza (znowu byl ataka zimy) ale jakos daje sobie rade. Nie przemeczam sie, jak tylko czuje sie zmeczona albo brzuszek sie odzywa to od razu jade do domku zeby sobie odpoczac. Mam nadzieje ze wroca piekne czasy kiedy przesiadywalam na TT caly dzionek :)
Cześć ciężarówki, co tam u Was słychać? Jak Wasze brzusie? Pewnie rosną z dnia na dzień Imiona już wybrane? A co z wyprawkami dla maluszków? Wszystko przygotowane czy wstrzymujecie się z zakupami. Piszcie piszcie bo ja nie mam czasu śledzić na bieżąco wszystkich wątków a bardzo za Wami tęsknie i jestem ciekawa co słychać w świecie brzuszków. Pozdrawiamy Was z Oscarkiem bardzo serdecznie. Buzialki
Majorowa, jak fajnie, ze do nas wpadłaś
Brzuszki wklejamy na brzuszkach, tam gdzie zaczęłaś przygodę i tak tu sobie plotkujemy i się radzimy w jakichś sprawach. Hehe niedługo wszystkie sie spotkamy na wątku o niemowlakach , to będziemy częściej się widywać. Pozdrowienia dla Waszej rodzinki