Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 paź 2007, 18:20

Dziewczyny ręce mi opadają - ta zawiesina, którą przepisała pediatra z przychodni okazała się antybiotykiem więc wolałam się skonsultować z zaufanym pediatrą...I okazało się, że żaden antybiotyk nie jest potrzebny !!! Wystarczą krople do noska i maść rozgrzewająca...Nigdy więcej nie pójdę do tej baby :ico_zly:

Awatar użytkownika
Frydza
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 paź 2007, 19:29

Wiadomosci od K@TKI musi czekac :ico_zly: jutro maja ja przewiez do innego szpitala aby zrobic badania genetyczne,i usg,gin wstrzymyuje sie narazie od zabiegu bo chce jeszcze 1 usg zrobic w innym szpitalu,napisalam jej ze napewno jest nadzieja moze maja slaby sprzet a ona mi odpisala ze nie widac tetna i niema juz nadzieji i ze pogodzila sie ze strata :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: A MOZE ZDAZY SIE JUTRO CUD????????

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 paź 2007, 09:21

frydza oby sie zdarzył :ico_sorki:

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 paź 2007, 09:21

Witam :ico_haha_01:

TT coś znowu nawala :ico_nienie:

Wszystkiego najlepszego dla naszej Alicji z okazji wkroczenia w 6 miesiac życia :ico_oczko:

Obrazek

Awatar użytkownika
ANES
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

09 paź 2007, 09:45

witam...
wlasnie tt nawala znowu :ico_nienie:
azna jak znajdziesz chwile to odpisz na priva??

[ Dodano: 2007-10-09, 09:46 ]
wszystkiego naj naj naj dla [size=200]Alicij :-D :ico_prezent: [/size]

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

09 paź 2007, 09:59

Dla ALi od teściowej i Karolka moc buziaków. :ico_zakochani: :ico_buziaczki_big: :532: :589: :588: :579: :532: :ico_prezent: :ico_urodzinki:

kamizela, miałam Ci pisać, że ten lek to antybiotyk i żebyś może się wstrzymała jeszcze skoro mały na cycu, no ale w sumie pomyślałam, że byłaś u lekarza więc co ja się będę wymoądrzać. I jak dziś czuje się Wiktorek???

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 paź 2007, 10:08

Sikorka później doczytałam, że to antybiotyk :ico_zly: i poszłam do mojej zaufanej pani doktor prywatnie - zbadała małego i odradziła ten lek, bo jej zdaniem mały jest tylko lekko podziębiony :-) Ufam jej więc nie podaję nic oprócz kropli do noska i maści rozgrzewającej. Mały coś mi dzisiaj bardziej pokasłuje więc jeśli się to utrzyma to zadzwonię do niej - być może trzeba będzie podać jakiś syropek.

Do tej przychodni będę chodzić od teraz tylko na szczepienia i ważenie. Trudno , najwyżej zbankrutuję, bo za każdą wizytę u pani doktor płacę 40 zł :-) Ale mam wtedy spokojne sumienie i wiem, że nie robię krzywdy dziecku.

Sikorka nastepnym razem pisz od razu jeśli będziesz chciała dodać coś od siebie - ja bardzo sobie cenię wasze rady i dziękuję za nie :ico_haha_02:

kate_k82
Śmigam już bez trzymanki po forumku
Śmigam już bez trzymanki po forumku

09 paź 2007, 10:09

Obrazek

Wszystkiego najlepszego dla Ali :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:

a u nas nocka taka sobie, wczoraj dałam Mateuszkowi kaszkę, rozrzedzoną, i pomyślałam sobie że może prześpi noć ale nie :ico_nienie: nie pozwolił pospać o 2 T dał mu mleko a późnie j o 4 ja wstałam żeby nakarmić głodomorka, wszamał wszystko i poszedł spać, ale ostatnio coć wierci się w nocy przekręca z boku na bok.Rozrabiaka mała, teraz właśnie śpi a ja się zastanawiam czy mi się chce sprzątać, ale dochodzę do wniosku że jeśli nie ja to kto i mimo żze mi się strasznie nie chce to jednak muszę się zmusić....kurdę muszę miotłą tego lenia co się u mnie zadomowił wygonić

[ Dodano: 2007-10-09, 10:12 ]
ide zrobić :ico_kawa: ktoś ma ochotkę??????????????????????????????????????????????

[ Dodano: 2007-10-09, 10:24 ]
znów wszystkie uciekły...jak to jest że gdy ja jestem to wszystkie uciekają??? taka okropna jestem???? :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

09 paź 2007, 10:26

no i za setnym podejsciem tu jestem....kilkakrotne logowanie i 3 nowe hasla :ico_zly:

no wiec jeszcze i tutaj dla Ali najslodsze zyczonka...rosnij nam pieknie i zdrwo...na grzeczna i piekną panienkę :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_urodzinki:

a u nas...dzis juz troche sie dzialo...wiec 2 sikania Maiy na lozko rodzicow...hihihi udalo jej sie!jeszcze kupy brak,ale juz po sniadanku...i kawce porannej bezkofeinowej :ico_haha_01:

pogoda do d.....pada oczywiscie ale w domku cieplutko bo A. ustawila automatyczne dogrzewanie od 6.00-7.00 rano wiec dzionek cieplutko zawsze zaczynamy...niedlugi Maya powinna isc spac...patrze na zegar ze juz tak pozno...matko jeszcze nigdy ranek mi tak nie zlecial-jeszcze bym jej nie polozya o maly wlos :ico_puknij: :ico_oczko:

A.no i dzis wkoncu idziemy na 18.00 do fryzjera wiec wkleje pewnie jakies foty....walne sobie nową grzywkę bo ciagle mam taką na bok...teraz cza poszalec bo robie sie nudna kura domowa....

Awatar użytkownika
ANES
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

09 paź 2007, 10:31

DZIEWCZYNY JA MAM PYTANKO,MOZE GLUPIE ALE JAKOS NIGDY LEKARZA OTO NIE ZAPYTALAM :ico_noniewiem:
do kiedy zrasta sie ciemiaczko??czy wasze maluchy maja juz zrosniete cze jescze nie do konca??bardzo mnie to ciekawi...

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”