Na początek
mamaJulci Zabezpieczałam się, zabezpieczałam ... stosowałam tabletki, prezerwatywki a se nawet spirale zakupiłam

tyle, że już byłam w ciąży i nie zdążyłam założyć bo na badaniu lekarz stwierdził zasinienie ścianek i rozpulchnienie macicy

i se ją zostawię na inne czasy hihi ... A tak na marginesie
myślała któraś o spiralce? Ja zaraz jak tylko będzie można po porodzie to zakładam!
Iwona, Mamcia, katelajdka Iza i wszystkie inne słodziusieńkie babeczki Dziękuje za wsparcie, dostałam wszytko wiadomości na PW, pocztę i na gg
i wszystkie wasze posty jednym tchem przeczytałam ... DZIĘKUJE!
Sranka ciąg dalszy Już mnie to zaczyna lekko wkurzać, mały puka se kupki 4-5 razy w ciągu dnia i śmiechu przy purkaniu co niemiara, uśmiechy strzela przy tum ...

...a ja na pampery nie wyrabiam! Ale coś się zaczyna dziać bo jakieś buałe dziąsełka już ma na górze

!
mamaJulci 
Nie smaruje się po każdej zmianie pieluszki pupki sudocremem? Nie wiedziałam! Wiesz u mnie w pracy to przy każdej zmianie pieluchy u podopiecznego smarowaliśmy ich tyłki sudocremem i lekarz tak nam kazał no i ja tez małemu tak smarowałam. Ale wiesz co, chyba masz racje! Skóra się przyzwyczai i faktycznie potem nie zadziała! Przestane smarować! Dziękuje za cynk!
anilewe Dzięki za sma'ka...
dla Kacperka z okazji 8 miesiączkówi gratuluje 4 ząbka i skorzystania z nocniczka!

na tą rocznice ślubu!
Ładne zdjęcia!
Hekkate 
za zęboleczka...jak grzyby po deszczy wyrastają tym naszym dzieciakom zęby!
Kajunia GRATULACJE kolejnego roczku we dwójeczkę z mężem a raczej trójeczkę!
Karolas Superowe fotosiki!
No a za ten nick mój pierwszy to mój mąż mnie strasznie wrzeszczał, bo stwierdził, że MAŁGOSIA ZE SKOCZOWA za dużo moich danych zdradza

!
mamaKasia Ja już mam tyyle grzybów, że mam dośc...cała zamrażarka załadowana!
mamcia No to kolejny synuś mamuni! Dobrze, że się wyżaliłaś, to pomaga!
Współczuje, dobrze, że ja nie mam takich problemów ale moja teściowa to nauczyła se Tomka, że mu do łóżeczka śniadanko podaje ..jak się pobraliśmy to się czepiała, że mu ja nie robie ale na szczęście wystarczyło się groźnie popatrzyć i już se dała siana...staremu chłopowi będę śniadanko podawała
Spanko w dzień Wojtuś śpi mniej więcej tak: około 9-10, potem 13-15 i 17-19 !
Dla Tymonka, za ukończenie 8 miesięcy